keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Salaisuuksia ja Unelmia..

Viime perjantain ihanuus ei onneksi tunnu haihtuvan talostamme :) Luulin sen jo hetken olevan unta, mutta ei, siinä se kiikku ylväänä on edelleen!

Viikko alkoi siis ihasti maanantaivapaalla ja sattumalta tämä lehtikin tupsahti luukusta! Ostin myös vihdoin ja viimein minäkin nämä "puutarhakengät" kuten kuitissa luki (miehelle myös,hajotti jo omansa) ja nyt siis haaveilen siitä puutarhasta missä näitä käytetään! Haaveillessa luonnollisestikin käytetään apuna suklaata ;) Vai?!?!

Unohdin mainita edellisessä postauksessa, että kävinhän perjantaina myös toisella kirppiksellä, mistä löysin mukaani tämän vanhan siivilän sekä mantelimyllyn!Sattumalta olin ostanut juuri sinisen mantelimyllyn,mutta tämä oli niin hieno, että ostin senkin :) (ja mihin käyttöön ne tulevat?Hmm...) Pulla kävi tsekkaamassa uusimmat löydöt.
En muuten ole aivan varma saiko näistä Salaisista jutuista heti postata, mutta annettakoon ensikertalaiselle anteeksi mikäli ei saanut..(Possumamma antaa satikutia sitten vaan jos rikoin sääntöjä.. ;) ) MUTTA TÄNÄÄN keskiviikkona sitten olikin jännittävää jälleen! Postiherra toi paketin "top secret".. Pommikissa tässä tutkii lähetystä ja toteaa turvalliseksi.


Ja kuinka ollakkaan sieltä paljastui Salaisen ystävän paketti!!! :)IHKUUUU!! Istuin vielä pipo ja kaulaliina päällä keittiössä paketin kanssa, kun olin niin tohkeissani, että unohdin riisuutua :)

Pullan avustuksella paketista paljastui iiiiihania juttuja!!
Salainen ystävä ei paljastanut itseään, joten jännitettävää riittää..
Tämä on kyllä todella hauskaa! =)

Mainittakoon vielä kylppäriremontista sen verran, että tajusin viime perjantaina (TAAS se sama perjantai!) laattakaupassa, että valitsemamme koristelaatta suihkujen kohdalle maksaa 44€ KAPPALE! Olimme aiemmin katsoneet, että kyseessä olisi pakettihinta..No hohhoijaa. Nämä pelkät koristelaatat tulisivat siis maksamaan tarjouksen jälkeenkin 500€. Huh.. Ja kun lattialaattaihastuksemme ei ole sekään kovin edullinen niin mietinnässä on nyt-mitä tehdä asian kanssa...
Näin viimeisillä hetkillä myös päädyimme vaihtamaan pukuhuoneen väritystä-siitä tulee valkoinen ja tehosteena huonekaluissa ym. on tummanruskea ja mm.takorautaa. I love it!
Nyt siis remontoimaan-tai ainakin motivoimaan remonttimiestä!
Kiitos kaikille muuten ihanista kommenteistanne viimeisessä postauksessa!
En ole vielä selvittänyt milloin täällä yleensä pidetään arpajaisia, mutta sellainen voisi olla mukava järjestää..Katsotaan nyt! ;)

10 kommenttia:

  1. Ihanan siivilän olet löytänyt! :)

    Oi, sinä olet jo saanut salaista postia. Innolla ja jännityksellä odottelen koska oma postilaatikko kolahtaa. :) Ekaa kertaa minäkin kirppisjutussa mukana.

    Remontti-intoa sinne toivottelen!

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Mantelimyllysi on ihana!!!! minultakin sellainen löytyy vaan tuo puinen osa puuttuu, mut ei haittaa :))Voi, tiedän tunteen kun posti tuo yllätyspaketin, tuntuu vähän taivaalta;))

    Aiemman postauksen kiikkustuoli vie jalat alta!!!! Voi mikä onnen tyttö oletkaan, kaunein näkemäni keinutuoli ikinä! Niin ja onneksi olkoon myös syntymäpäiväsi johdosta!

    VastaaPoista
  3. Voi että, vielä mantelimyllykin... sellaista ei ole vielä minulle vastaan kävellyt, mutta tahtoisin kans!

    VastaaPoista
  4. Ompas sun Salainen Kirppisystävä ollut ajoissa liikkeellä;) Pitääkin näemmä laitella raportointipostaus näin kuukautta aiottua aikaisemmin mun blogiin:)

    VastaaPoista
  5. Kivoja löytöjä olet tehnyt. Ihanaa saada tuollainen yllätyspaketti! Mukavia remonttihetkiä teille!

    VastaaPoista
  6. Kivoja löytöjä ja teidän remontti kuulostaa hyvältä. Se se on koristelaatat on kalliita, muistan kyllä elävästi vieläkin kylpyhuoneen laattalaskun "tässä pyörittää" vieläkin silmiä.
    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  7. Ihania löytöjä olet tehnyt ja aivan ihqun kiikun olet saanut!
    Tsemppiä remppaan. Meil kylppärire,ppa on vasta edessäpäin ja uskon, että siihenpä sitä rahaa sitten saakin uppoamaan...
    Mukavaa loppuviikkoa!
    -kisu-

    Kiitos kauniista ja kannustavista sanoistasi!

    VastaaPoista
  8. Terveisiä maailman kauneimman keinutuolin kyydistä ;) Onnentyttöpä hyvinkin, kaikin puolin:) Meille taidetaan sittenkin saada ne kalliit laatat kun tarjous niistä oli kuitenkin kohtuullinen ja elämässä pitää olla luksusta-meillä se tulee tänn ;)

    VastaaPoista
  9. Heippa! Olen eka kertaa sinulla kylässä, löysin tänne blogiini jättämäsi kommentin perusteella, iso kiitos siitä, niin harvat jaksavat jättää jotain jälkeä itsestään(kuulun valitettavasti itsekin tähän ryhmään..:(..). Kivan blogin löysin, taidanpa liittyä lukijaksi jotta löydän takaisin!
    Mukavaa illanjatkoa!

    VastaaPoista
  10. Surffailen blogimaailmassa viikon vanhan harrasteblogin kirjoittajana. Waude, mikä kiikku. En ole ennen noin hienoa nähnytkään! Mullakin kävi kirppiksellä tuuri, kun löysin käsveskan parilla eurolla ja otin siitä uusiokäyttöön ihanat bambukahvat, joista saa kaupassa pulittaa enemmän. Helmeilevää helmikuun loppua!

    VastaaPoista