sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Lupsakka viikonloppu ja tee-vinkki!

Ompas tämä viikonloppu hurahtanut ihan liian nopeasti!!Voisin vielä hieman jatkaa..etenkin,kun täällä on AURINKO ihanasta valaissut maisemaa ja mieltä! :)
Hilpasin tänään aamusesta kirppikselle.. Mukaan tarttui tuollainen armeijan taskulamppu,kaunis musta peltirasia ja punainen siivilä. Lisäksi ajattelin tuunata tuota maatuskaa,olen halpaa etsinyt tätä varten ja tässä ei ollut lapsiakaan sisällä :)


Lisäksi hieman hempeämpää eli saippuan alunen..


Ja pitsiä! :) Löysin myös kaksi peilinaulakkoa,jos ne vaikka menisi meidän pikkuvessaan..jos ei, myyn ne eteenpäin! Ja sitten tuo myrskylyhty(en tiiä mikä juttu mulla on nyt näihin myrskylyhtyihin! ) Tuo oli niin hauska, lasikuvussa on lepakon kuva, tämä on bat nro 158 ;D
Meillä tykätään armeijan vihreästä..Tästä joskus lisää ;)
*****************
Tässäpä minun kasvihuoneosastoni :D Siirsin nuo laventelit nyt purkkeihin, toivon toooodella,että ne lähtevät mukavasti kasvamaan!
Tomaatti ja basilika voimistuvat mainiosti!
Auringon helliessä tein ulkosalla hionta hommia ja tarkastelin Päivänpesän elämää-blogin innoittamana omia penkkejäni..JA KAS! Toden totta siellä jotain pientä pilkistää!! :D
Arvoitus on vielä mikä se on ja onko se minun istuttama vai edellisen asukkaan perua.. Jännittävää!

Kyllästyin myös katsomaan aiempaa valjua kranssiamme ovessa ja päätin väsätä uuden. Tämmöinen siitä tuli!
Meillähän on siis avomiehen kanssa sama kirjainlyhenne ilman avioliittoa tai muita rekistereitä, olemme molemmat J.J:tä.
Kätevää ;)


Ja tässä kokeilunhaluisille teen juojille ihana tee-vinkki ;



Aivan ihanan makuista teetä! Hieman lakritsainen alkumaku ja jää mukavasti kurkunpäähän polttelemaan,mutta ei liiaksi.. Ja vieläpä näin ihanassa paketissa! Itse ostin tämän Jyvä & Kipinä nimisestä kaupasta, saanee luontaistuotekaupoista tms.
Suosittelen nauttimaan rauhallisessa hetkessä,tekee tee hetkestä levollisen!
***************
Iloitkaa keväästä,olkaa onnellisia! :)
Ja tsekkailkaa lukijat Tuntusen putiikkia,johon pääsee sivussa olevasta kuvalinkistä! Tiedä vaikka jotain itselle sopivaa sattuisi löytymään..! :)

11 kommenttia:

  1. Aikaisin ne taimet pilkistää. Tänään kun kiertelin tarkemmin niin huomasin että mm. raperperikin nostaa jo nuppuaan ihan puolijäisestä maasta.

    VastaaPoista
  2. Minäkin eilen siivoilin pihaa ja löysin useammastakin kukkapenkistä pieniä sipulien alkuja, jännää taas kun ei muista mitä kaikkea sieltä tulee ja mitä viime syksynä maahan tulikaan jemmattua :) On tämä kevää tulo vaan niin ihanaa!

    VastaaPoista
  3. Kivoja löytöjä olet tehnyt.
    Kyllä se on kevättä nyt. Mukavaa varmaankin seurata, miten versot sieltä kasvavat.

    Mukavaa alkavaa viikkoa!!

    VastaaPoista
  4. Saippuan alunen ja nuo pitsit = ah mitkä löydöt!!;D
    Kranssisi on nyt viehättävä:)
    Täälläkin on saatu nauttia ihanasta kevätsäästä, toivottavasti ilmat jatkuvat piiitkään tällaisina:)

    Sinulle, keväisen kaunista uutta viikkoa toivotan!:)

    VastaaPoista
  5. Ihana viikonloppu ollut, ilmat suosineet. Meillä ei vain kukkapenkeissä ollut mitään elonmerkkejä. Rusakoiden tekemiä tuhoja lähinnä kartoitettu.
    Ihania nuo löytämäsi pitsit, ne ovat minun suuri heikkouteni.
    Aurinkoa viikkoosi.
    -kisu-

    VastaaPoista
  6. Kivoja juttuja! Minulla on tuota peltirasiaa samaa sarjaa myös, olen sen saanut joskus pienenä mummoni äidiltä eli veikkaan että se on vuosisadan alusta, eli ihan antiikkia!

    VastaaPoista
  7. Moikku!

    Kivoja kirppislöytöjä!! Jään odottelemaan innolla mitä tuunaat maatuskasta :) Tuota teetä haluaisin kokeilla, kiitokset vinkistäsi!

    Mukavaa viikonalkua!

    VastaaPoista
  8. Mimmuli; ihanko totta?!?! :D Onko sinunkin purkkisi noita Ira Denmark juttuja vai jotain muuta? Hui jos se onkin niiiin vanha :D

    Minnamarika;suosittelen todella tuota teetä :) Nam!

    Kiitokset kaikille kivoista kommenteista! Aurinkoa viikkoonne ja muistakaa ihmetellä luonnon kasvua! :)

    VastaaPoista
  9. Tämä tuli Kiittämään saamastaan paketista!! Kankaille löytyy varmasti käyttöä. Mistä tiesitkin sellaisia minulle hommata ;-)
    Täällähän o vaikka kuinka ja paljon ihania löytöjä kirppikseltä. Toi tee vois olla kutkuttava makuelämys.
    Oikeen mukavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  10. Voihan miten loistava kirpputorikierros! Erityisen ihana tuo musta peltirasia, joku juttu tällä hetkellä itsellä kunnon kontrasteihin, kaikki moiset miellyttävät silmää eniten :)

    VastaaPoista
  11. Heli; oleppa hyvä! ;) Arvelin, että jos sinulla ei paljon sinistä väriä ole,niin nyt on!:D Tervetuloa Rintelään!

    Parolalle; sama juttu. Tuossa peltirasiassa tuli juuri se kontrasti mieleen,paikkakin on mielikuvituksissa jo tuolle valmiina..

    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista