maanantai 22. helmikuuta 2010

Paras perjantai ikinä!

Juhlaviikonloppu meni iloisissa merkeissä, mutta palataampa hieman takaisin ja kerrompa teille onnekkaimmasta perjantaistani ikinä!

Läksin aamulla kirppikselle, kun huomasin, että siellä oli kaikki tuotteet -50%. Ja kuinka ollakkaan löysin sieltä puuttuvan 3litraisen Riihimäen kodintölkin kokoelmaani! :)

No, seuraava onnenkantamoinen sattui töitten jälkeen. Läksin ostamaan synttärilahjaan kynttilää ja viemään sisustusliikkeen myyjälle tekemäni pussukan. Kuinka ollakaan hänellä olikin minulle jemmassa poistuvien kankaitten mallitilkkuja ja valitsin sieltä mukaani nämä ihanat ja laadukkaat "tilkut". Näissä on siis kangasta ainakin tyynyihin ja pieniin juttuihin per kangas. Ihania!!Onnekkaan päiväni osa kolme oli sitten luvassa äidin ja muun porukan saavuttua. Sitä ennen olin saanut postista nuo ihanat jäätelömuotit(kiitän Hanna ja Anna!) ja kuinka ollakkaan äitini toi minun lapsuustavaroitani mukanaan! Ja miten hienosti tuo vanha "termospulloni" sopiikaan jätskimuottien kanssa :) Mukana oli myös kodintölki 2,5l.

Ja pitsejä iso kasa tuli myös äidin mukana! (kävimme lauantaina kirppiksellä, kuvassa oleva lasikello tuli sieltä mukaan)
Mutta paras oli vielä tulossa.... :) Kerroinhan postauksessani jo aiemmin, että toivoin synttärilahjaksi kiikkutuolia. Olin jo varma, etten sitä saa ja etsiskelinkin jo itse kirppiksiltä sellaista. Mutta hiljaiseksi menin kun tämä kaunistus kannettiin ovestamme sisään! En tiedä mitään näin ihanaa..Mies oli juonessa mukana ja siksi en saanut ostaa Hämeenlinnasta löytämääni kiikkutuolia, jota harmittelin vielä viime viikollakin kaverilleni.. :) (älkäätte välittäkö kuvan taustasta, meillä ei vielä sisusteta..)

Joten summa sumarum: paras ja onnekkain perjantai koskaan!!!

Arki koittaa taas huomenna, nyt vielä nautiskelen vapaapäivästä. Kiitokset ilahduttavista kommenteistanne, olen lueskellut blogejanne viikonloppunakin, mutten ehtinyt kommentoida juhlinnan keskellä juuri mitään!

15 kommenttia:

  1. Noita Riihimäen tölkkejä olen etsiskellyt..hirvittävissä hinnoissa ollut niin en ole malttanut ostaa - 15e oli tässä ku viimeksi näin. :O

    Ihana kiikkutuoli! :)

    VastaaPoista
  2. Tölkkien hintahaarukka on ollut tosi suuri 4-20€! Itse kalleimmasta, 5 litrasesta olen maksanut 12€,pienemmät reilusti alle 10€.Niitä liikkuu kyllä jonkin verran,joten kannattaa malttaakin mielensä,halvemmallakin tulee varmasti vastaan!:)

    VastaaPoista
  3. Jep ja en osta mitää ennen ku oon pengastanu äitin ja isän luona keittiönkaapit. ;)

    VastaaPoista
  4. Ihana keinutuoli! Kertakaikkiaan! Mulla on metsästyksessä Ilves-tölkkejä. Niitä hiukan vihertäviä. Harvassa on ostot kun en viitsi 30 euroa yhdestä pulittaa.

    VastaaPoista
  5. Siis kerrassaan mahtavia onnekkaita asioita tapahtunut!! Viime perjantai taisi olla monelle erityisen onnekas. Lapsellisena immeisenä iskin silmäni jäätelömuotteihin. Olen nähnyt samat jossain muuallakin. Mistä noita ihanuuksia saa?

    VastaaPoista
  6. En osaa sanoa mistä noita jätskimuotteja saa, mutta ne ovat Lisbeth Dahlin mallistoa näymmä, ostin ne blogikirppikseltä. :) Ne on kyllä ihanat :) Hanna`s Lifestyle blogista voisit saada ostopaikan selville!

    VastaaPoista
  7. Onpas sinulla ollut onnea kerrakseen! Aivan ihania juttuja! Ihanaa kun sait noin täydellisen lahjan! Ajatteles, että yhteen aikaan oli tapana antaa keinutuoli eläkeläiselle tai 60-v, no kyllä kelpais minullekin.

    VastaaPoista
  8. Olivieno; sanoinkin lahjatoiveissani, että tunnen itseni eläkeläiseksi ja haluan kiikkutuolin :D Kiikku on ihana..Sopivan leveäkin ;D

    Katjalle sanon että Hui minkä hintaisia, ei ihme jos on ostot vähissä! :/ Ne on kyllä kauniita, harvoin niitä on näkynyt.

    VastaaPoista
  9. Voi, kun ihania juttuja, olipa onnistunut päivä! Kiikku on tosi hienoja noi jätskimuotit niin suloiset :)

    VastaaPoista
  10. vastavierailulle tulin..:)
    kiva kun kävit blogissani!
    aivan upee kiikkituoli!!

    VastaaPoista
  11. Olet saanut kauniin kiikkutuolin.
    Ethän vain mene sitä maalailemaan ;)

    Minusta tuo on erikoisen kaunis.

    VastaaPoista
  12. Tulin poikkee vastavisiitillä ja mitä silmäni näkivätkään..Ihastuttavia kankaita, pitsejä ja toi kiikkustuoli. Ihana lukea näistä toistenkin tekemistä hyvistä löydöistä kaupoissa ja kirppareilla. Täällä on kanssa ihana sisustus,- kangaskauppa jossa myydään mallikankaita 20€/kg siellä tulee usein poikettua. Kankaita ei koskaan liikaa ole :O) No ehkä sitten ku ei enää kaappiin sovi :)

    VastaaPoista
  13. Ainosofia; en ihan varmasti maalaa! Tämä on niin helmi :)

    Helix;minustakaan kankaita ei ole koskaan liikaa! Sitäpaitsi niitä tarvitaan paljon,jotta syntyy erilaisia ihanuuksia! Ja ainahan voi ostaa lisää kaappitilaakin ;)

    VastaaPoista
  14. Wau, olipas tosiaankin onnekas perjantai!

    Toi keinutuoli on kyllä upea! Ihana mies sulla:)

    Mulla olis kanssa postissa odottelemassa paketti Annalta:)

    VastaaPoista
  15. Aivan mahtava perjantai ollut, paras mahdollinen! Ihania onnenpotkuja ja lahjomisia, tuollaiset päivät jäävät muistiin ja hymyilyttävät aina kun pälkähtävät mieleen uudelleen :)

    VastaaPoista