keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Ompeluhuumaa...Tämä söpö pieni poika on ikuistettu Ahvenanmaan Viikinkimarkkoilla viime syksynä ja tulee koristamaan sisustustyynyä :)


Empä tiedä miksi tuo kuva ei millään suostu kääntymään oikein päin, mutta olkoon kaikki vinksin vonksin:)

Nyt on ompeluhommat vallanneet pöytätilaa! Kolmatta iltaa jo ompelemassa uutta, kokeilemassa eri tekniikoita ja ideoita kirjaamassa, etteivät unohdu! Kirppikselläkin on tullut käytä muistaakseni joka päivä..huh! Mutta ihania löytöjä on tullut vastaan, juuri sellaisia mitä tarvitsinkin! Nyt on etsinnässä etenkin kankaita ja puuvillaisia pitsejä ompeluksia varten.Tällaiset verhot on ompelussa työpaikalle..


Vanha vaiva oikeassa lapaluussa vihoittelee ja on ärtynyt tästä aktiiviompelusta ja aiheuttaa myös päänsärkyä. Nyt pitää lepäillä, ettei viikonloppu mene piloille!
Mukavaa viikonjatkoa-se on kohta TAAS viikonloppu!!

3 kommenttia:

 1. Hienoja käsitöitä! Kivaa patjaraitakangasta

  VastaaPoista
 2. Piti vielä että pajutilan ale on tammikuun loppuun joten kiireesti sinne jos haluat "säästää".

  VastaaPoista
 3. MOI!

  Iso Kiitos käynnistäsi blogissani. Jep, tuossa seinän takanahan se on se puutalo, edelleen pystyssä. Ei olla taiettu ihan samaan aikaan asua naapureina. Itse asuin ensin vuosina 1994-1999 tässä talossa ja sitten vuonna 2002 muutin takaisin juuri sen päädyn asuntoon. Joka ikinen aamu saimme ihastella sinne takapihalle!

  Ja sinulla on vaikka mitä ihanaa täällä blogissasi. Esimerkiksi nuo aikaisemmin tekemäsi aterinnaulakko oli aivan mielettömän ihana. Ties vaikka varastan ajatuksen!

  Kiva kun kävit, käyhän useammin vierailulla! Ja oikein ihanaa tammikuun jatkoa!

  - Jaana Kainuunkadulta

  VastaaPoista