perjantai 9. heinäkuuta 2010

Viikon vipellykset


Raikkautta,sitä tarvitaan näillä keleillä!! Ja hedelmät sopivat aivan mainiosti!
Helle tekee sen,ettei tule syötyä päivisin-ei maistu lämmin ruoka. Se on kostautunut sitten iltaisin; kaamea nälkä ja syömisen jälkeen armoton väsymys.. :/
Tuntuu,ettei jaksa tehdä mitään ja se harmittaa, koska tekemistä olisi.
Minä siis en enää jaksa nauttia näistä super helteistä. Vähempikin riittäisi...
***
Helteet toi pihaan narsisseja! :) hih,lämmin on pääsiäisen aika..
(kukaan tuskin yllättyy jos sanon,että tuo kuva vaan haluaa olla noin päin..phus mikä bloggeri!)

Liljaa tuli sitten ostettua useampaa väriä..nyt kukassa tämä..

...ja laatikossa näyttää tältä!
Oletteko törmänneet näihin?! Minä törmäsin näihin viikolla Citymarketissa!Ihania litran nestesaippuoita ja ihanat tuoksut!Ostimpa sitten kerralla kaksi, vielä jäin miettimään hyllyyn jäänyttä black rose-tuoksua,joka oli mustassa pullossa... :) Ja hintakin vaivaiset 4,50e! Meillä on puhdasta porukkaa ...Bloggeri ei suostu tarjoamaan teille toisen pullon kuvaa,mutta se on jasminin tuoksuinen,pullo valkea ja tekstit kultaisen väriset.


Kirppispyrähdys tuotti saaliiksi nämä. Suurin osa menossa tuunaukseen..

Sen verran olen jaksanut,että pari tuunausta on loppusuoralla..Jahka jaksan hakea loput tarvittavat tarvikkeet,pääsen loppuun niiden kanssa..

Tämä ruusu on uusille lukijoilleni, Tervetuloa!! :)

Ja koska nyt on 40 lukijaa täynnä ja kävijämääräkin 5 tonnin toisella puolella, on aika alkaa hivutella arvontaa kehiin...
MUTTA ei ihan vielä! :)

Meninkin härppimään tätä blogitaustaa ym.,nyt olen ihan sekaisin sen kanssa enkä ollenkaan tyytyväinen. Koittakaa kestää,korjaan tilanteen kun sateet saapuvat..:)
**********************
Lämmintä siis piisaa..lisääkin kuulemma..Huh.
Viettäkää hyvä viikonloppu!

8 kommenttia:

 1. oi mitkä saippuapullot. <3
  ja niin ihanat nuo sydän kipot...
  mukavia kesäpäiviä. :)

  VastaaPoista
 2. Hei ihania saippuapulloja minunkin mielestäni..eikun City-Markettiin heti huomenna.
  Mullakin on ollut näiden blogipäivitysten kanssa vähän ongelmia, kun en oo niitä niin paljon ehtinyt tutkimaan, että mitä kaikkee on tarjolla. Sekasi olin aluksi kun seinäkello...ja sitten äkkäsin , et hei..luehan ohjeet. Vähän helpotti. ;=)
  Kiva kun kävit blogissani. Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Piti muuten sanoa tuosta narsissista vielä, että mulla kävi viime kesänänä amarylliksen kanssa niin, että unohdin sen laittaa syksyllä multaan ja se oli koko kevään ja alkukesän varastossa yhdessä ruukussa ilman multaa...ja usko tai älä niin se alkoi kukkimaan. Mulla on siitä kuvakin. Pitääkin ihan joskus laittaa siitä oma postaus. ;=)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Nuo saippuapullot näyttää kivoilta, täyttyypä tiirailla kaupassa.
  Mä kyllä tykkään lämmöstä ja auringosta, en siis helteistäkään valita, nyt varsinkaan kun on loma. Mutta en toisaalta valittaisi, vaikka ihan vähän välillä sataisi, kun kaikki on kuivaa (nimimerkki kukkien jatkuva kastelu alkaa jo tympiä...)
  -kisu-

  VastaaPoista
 6. Maltan tuskin odottaa, millaiset tuparit järjestät.. Jospa ongin sinulta ideoita omiin juhliini =D

  VastaaPoista
 7. Tuija; kaikkea sitä kukkaiset keksiikin ;)

  Kisu; juuripa tuo kukkien kastelukin vähän tympii,lähinnä se,että joutuu kaivovettä siihen käyttämään tuhottomia määriä..Saisi luonto hoitaa:)

  Jaana; meidän tuparit on vielä kaukainen ajatus,mutta tuo teema ja siihen kuuluva rekvistiitta oli ihan yliveto! ;) Tahtoo olla Hertta kuningatar...:D

  VastaaPoista
 8. Ihanat saippuapullot.täytyy katsella ensi kerralla sittarista.

  Kyllä täälläkin vähitellen helteisiin alkaa kyllästyä, kun puuhailu jää vähälle. vaikka jotenkin tuntuu että alkaako helteisiin sittenkin tottua, kun ei ihan niin huono olo enää tule ja jaksaakin jotakin puuhastella, mutta kun tulipalohelteet on edessä päin vielä...

  VastaaPoista