torstai 5. elokuuta 2010

Remonttiesittely,osa 1.


Ihanaa torstaita vanhat ja uudet lukijani!:)
Olen käynyt katsomassa kaikkien uusien lukijoitten ihania blogeja, kaikkiin en ole ehtinyt kommentoida, mutta ihastellut olen!

Vihdoin sain omasta ruusupenkistä ruusun ihanaan maljakkooni!
Kynttilässä muuten risti,joita tuli tänään Tuntuselle myyntiin.
Aika ihanan rosoinen tuo risti, kaunis..

**********
Luvattu remonttipostaus/esittely alkaa tästä!

Koska asiaa on paljon,eikä kukaan jaksa kerralla lukea kaikkea niin aloitetaan ensin esittelemällä pohjapiirros.

Talo on siis yksikerroksinen tiilitalo. Vasemmassa päädyssä oli alunperinkin suihku ja sauna sekä pieni pukuhuone osio. Se osa talosta on siis remontoitu ja seinien siirtelyn näet vertaamalla pohjapiirroksia.

Muuttaessamme oli tuossa kodinhoitohuoneessa(joka oli siis joku huone vain) kamina ja pieni vessa! Vessa oli sellainen pöntön kokoinen(siellä oli siis pönttö!) ja jos siinä meinasi istua niin ovesa olisi pitänyt alaosa sahata pois, jotta jalat olis mahtunu..Kaikkea sitä näkeekin! :D

Tuo kodinhoitohuone/sauna/varastotila ovat muuta taloa alempana, siinä oli 2:n askelman portaat.
pohjapiirroksesta yllä selviää loput;siis jos siitä saa jotain selvää! ;D

JA MIKÄ MUUTTUU?

Meille tulee siis kodinhoitohuone,johon sijoittuu lämminvesivaraaja,iv-kone,pesukone ja kuivuri. Tila on mukavan kokoinen ja siitä tulee ihana..(työstämme tätä juuri,siellä mies kiinnittelee putkia koneeseen,sen jälkeen katon umpeen laitto ja sitten lattiavalua ja muuta..)

Suurin muutos tulee tapahtumaan keittiö/oh alueella. Seinää lähtee,mutta toisaalta sitä tulee keittiöön vähän lisää niin saadaan enemmän työtasoa. Tuo keittiön nurkka (ennen khh:n ovea ja takan taustaseinä)on tiiliseinää ja aion rapsutella sen esille :)

Pikkumakuuhuoneessa (eteisen vieressä)tulee miehelle työhuone. Huoneesta osan vie liukuovikaappi,joka avautuu siis eteiseen päin. Huoneen ovi siirtyy käytävälle.

Vaatehuone rakennetaan niin päin, että kulku sinne tulee isoimmasta makuuhuoneesta.

No, seuraavaksi voisin vaikka esitellä kodinhoitohuoneen ja sen materiaalisuunnitelmat, koska siellä tällä hetkellä mennään ja sen suunnitelmat ovat kaikista valmiimmat.
Joten jatketaan..

Meillä on talossa "ihania" 70-luvun värejä;oranssi eteinen,vihreä olohuone(osittain,toinen pääty valkea), punainen, mintunvihreä ja ruskea makuuhuone.
Keltainen keittiö.
Kuvia? Nou tänks :D

Toivottavasti saitte noista kuvista selvää..mittasuhteista ei juuri kannata välittää! :D
*****
Mulla on kesken tämmöinen projekti.
Ostin kesällä tämmöiset yhdestä romukaupasta, joku on ollut nokkela ;)

arvaatko mikä tästä on tuunauksessa tulossa??


Ihanaa,viikonloppu!
Mulla on ollut jo 2 päivää niskan takia pää kipeä. Argh.. Toivon mukaan huomenna pois,että jaksaa viikonloppuna ahkeroida kotityömaalla!
Voikaa hyvin!

4 kommenttia:

 1. Voimia vaan remonttiin :) Meillä 2 kerroksinen rintamamiestalo on nyt remontoitu ulkoa päin, alakerrasta ja tehty pieni laajennusosa johon tuli kuisti ja pesuhuone ja ISO parveke.Meillä ei ollut 2 eka vuonna muuta kuin pihasauna pesutilana.Remontti alotettiin 3 vuotta sitten ja nyt olisi yläkerta vielä tehtävä kokonaan uusiksi.Remontointi on mukavaa kun ei luovu muusta elämästä kokonaan ja tekee siitä harrastuksen.
  Hyvää viikonloppua

  VastaaPoista
 2. Paljon tsemppiä teille remonttiin!

  Jään seuraaamaan...

  VastaaPoista
 3. Hyvää viikonloppua sinulle ja tosiaan tsemppiä remonttiin. On se muuten ihana tuo sinun kissasi...4.8. postauksessa....suloinen venkura..

  VastaaPoista
 4. Riitta: kiitos näistä tsempeistä ja esimerkeistä..Voimia ja hermoja tässä todella vaatii,itsellä on totutteleminen tuohon harrastus-ajatukseen.. :)

  AinoS:kiitos, tilanne jatkuu.. ;)

  Tuija;kivat viikonloput sullekin, venkurat kiittävät ja kirmaavat pihalle päästäisjahtiin ;)

  VastaaPoista