maanantai 11. huhtikuuta 2011

Ruusa irrottelee

Äkkiseltään voisi luulla, että nyt on Rintelän emäntä lähtenyt pistämään jalalla koriasti, mutta ehei... Sunnuntaina päätettiin ryhtyä siivoamaan talosta käytävällä lojuneet remonttijäänteet pois sekä pihamaata ehommaksi. Meillähän on koko purettu makuuhuone siirtynyt tuonne uuden makuuhuoneen ikkunan ulkopuolelle, kun kaikki roskat nakeltiin purkuvaiheessa ikkunasta pihalle. Aikamoinen kasa, sanoisin. Mies tuikkasi nuotion liekille ja pääsimme roskasta eroon hiljakseen. Kävin välillä tekemässä ruokaa ja lueskelin blogeja. Tulin lukeeksi Tiinan (Olla pimeitä täällä-blogi) postauksen heidän sunnuntain puuhasta-remontista. Tästä ja lauantai-illan keittiön mittauksen innoittamasta olotilasta johtuen marssin keittiiöömme ja irrotin kaapeista ovet. Kannoin ovet pihalle ja ne tuikattiin tuleen. Mies tuumasi, ettei ikinä tiedä mitä talossa tapahtuu kun selkänsä kääntää (hän istui täysin tietämättömänä pihalla tämän tapahtuneen ajan). Niimpä meillä on nyt sitten avohyllyt. Tälleen onkin hyvä aloittaa purkuhommia! ;) Onpa esittelemättä teille nämä ihkut laatikot, jotka vähän aikaa sitten tulivat kirppikseltä mukaani;

Asiasta kukkalaatikkoon! Pihallani kasvaa ihkuja krookuksen alkuja! JEE! En malttanut sitten olla kaapimatta lumia pois sieltä mihin olin niitä istuttanut syksyllä. Olimpa onneksi kirjannut ylös mitä olin laittanut, koska olin unohtanut laittaneeni lumikellojakin ja sitä ehdin jo harmitella.

Onneksi on huono muisti ;)


Tekasin tänään mustikkarahkaa ja laitoin ripauksen kanelia mukaan. NAM! :)) Samalla myös isännälle tuhdimpi ruoka-kinkku/pekonipiirakkaa... (NAM!!)

Kaiken tämän sunnuntaisen irrottelun jälkeen vielä pieni sisustusmielipide-kysely tähän loppuun:

Tontillamme on tälläinen kaunis pihavaja. Mitä luulette, miten kannattaisi sisustaa tämä??

Itse ajattelin, että ikkunat irti ja kaunis harmaantunut lautaseinä irti. Sitten loput vois polttaa ja tuhkat vois sirotella kukkapenkkiin... (enkä nyt puhu tästä etualalla olevasta mökistä!)


KIITOS tuhannen paljon kaikille edellisen postauksen kommentoijille! Oli hauska lukea kommenttejanne ja kokemuksianne! :) Pyrin yleensä vastaamaan kaikille tuonne kommenttiboxiin, mutta nyt sanon yhteisesti teille KIITOS!


Ja hei, viimeksi kun tsekkasin niin arvontaan mahtuu vielä mukaan! Ihania kommentteja olette jättäneet, olen aivan sanattomana liikutuksesta lukenut palautettanne. Kiitos teille! Arvontaan pääsee tuosta sivupalkin linkistä suoraan!


Mukavaa viikkoa kaikille!!


p.s. TAAS on uusi päiväpeitto tilattu, katsotaan natsaako tällä kertaa...

10 kommenttia:

 1. Te olette olleet touhukkaina ;)
  Aurinkoisia päiviä!
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. No sie oot kyllä ihan mahoton. Ja minä luulin olevani riehakas kun remppamiehen kanssa sovin että ruokasalista repäistään katto veks, en vaan muistanut tälle minun paremmalle puoliskolle ilmoittaa mitään. On se ollut ihmeissään kun tänään kotiin on töistä tullut kun katto on pihalla pinossa=)

  Semmosia myö ollaan, ei turhia kysellä...=)

  VastaaPoista
 3. Sä olet varsin rohkea remppanainen. On siinä hitaammila ihmettelmistä, kun keittiötä kannetaan roviolle =D Uskon kuitenkin, että lopputulos tulee olemaan esteettinen.

  Nuo kirppislaatikot ovatkin tosi kivat!

  VastaaPoista
 4. Touhukas viikonloppu teillä :)
  Mitä tulee keittiöön ovien tilalle vai vaihtuuko kaapit täysin?

  VastaaPoista
 5. Onpas hauskasti kirjoitettu blogi sinulla! Etenin pers edella puuhun-menetelmalla ja lui pitkalle menneisyyteen! Hauskaa,mukavaa ja elamanlaheista!

  VastaaPoista
 6. Heissan kaikki!
  Joo kyllä siinä heikompia hirvittää kun iskee tehot päälle emännällä ;)

  Elämään helmiä sinnekin! :)

  Hanne; siinä on ukot ihmeissään ;D

  Hanni; hih, hyvä tuo "kannetaan keittiö roviolle" ;D

  Katja; meillä tulee keittiöön multi-iso remppa, eli kaikki lähtee lattiasta kattoon ja palaset seinästäkin :)

  Eeva; Kiitos kaunis! Tunnustan, että kävi kuikkimassa blogiasi ja nyt menen sinne takaisin, koska siellä näytti olevan kaikkea ihanaa! :))

  VastaaPoista
 7. Mulla kun tänään asiakas sanoi puhelimessa, että kyllä mun nyt kuitenkin täytyy puhua tästä vielä mieheni kanssa....mä aattelin hiljaa mielessäni, että miks helevetissä, simppeli juttu! '

  Noh, selittänee osin senkin miks mä yksin asustelen, en o oikein kai koskaan osannut "neuvotella" kenenkään vastapelurin kanssa siitä voiko jotain tehdä vai ei, niin kauan kun se tekeminen on järkevää ☺

  Hyvä, että on mutiakin jotka tekee "tunteella" ☺ vaikka mutulla..

  VastaaPoista
 8. no niin! ollaan me tehokkaita. tai hulluja. :D

  näkisitpä muuten meidän pihavajan.
  (yök. oksennus. kuvotus.) että musta toi teidän vaja on suorastaan upea!

  VastaaPoista
 9. Aika tehokasta meininkiä taas ollut :)) Tosta pihavajasta kannattaa ilman muuta ikkunat ja lautaseinää pelastaa sisustuselementeiksi, ettei ihan kokonaan polta :)Hih, mä olen jotenkin niin onnellinen kun saan täällä ihan yksin "pilata taloa" kun mies on aina maailmalla töiden puolesta, niin ei muutakuin hihat heilumaan aina kun tulee joku loistoidea!!!

  VastaaPoista
 10. Pepi; niin ja mun mielestä on ihan turha kysyä toiselta puolisolta mitään, jos mä jo tiedän, että olen oikeassa ;D

  Tiina; niiiimpä, kumpiahan lie enemmän! Kiva, että tykkäät vajastamme.. ;)

  Hilda;Olet asian ytimessä, vajasta saa vaikka mitä sisustukseen sopivaa..! Täällä taidetaan taas laittaa hihat heilumaan..! ;)

  VastaaPoista