keskiviikko 10. elokuuta 2011

Ei se kaikille sovi

Tulimpa hyvälle tuulelle, kun kävin lukemassa ARVONTAAN osallistuneiden kommentteja siitä, mikä kesässä on ollut parasta!

Ihania juttuja lämmöstä, yhdessäolosta, rakkauden löytymisestä, matkailusta, kotoilusta...Ihan mieletöntä!!


Ja vaikka et haluaisi osallistua arvontaan, niin käy ihmeessä katsomassa miten mahtava fiilis siellä on!

Mahtava positiivisuuden voima!!

:)

**
Mutta ei se kuulkaa kaikille sovi.

Positiivisuus meinaan. Näköjään.


On edelleen (ja aina) niitä, jotka saavat hyvätkin asiat näyttämään huonoilta.

On kyynisiä ihmisiä ja perus-negatiivista porukkaa. Skeptisiä hyvään.
On myös niitä, joita ottaa todella päähän se, että joku on aina positiivinen.


Miksi?


Siksikö, että itse ei pysty? Miksei pystyisi?

Periaatteestako? Että väkisin vääntämällä ja raivolla saavuttaa enemmän?

Kateudestako? Että hyville sitten tapahtuu positiivista ja he kuulevat positiivisia asioita?


Olen tässä huomannut, että asioihin suhtautuminen positiivisesti, mutta kuitenkin asiallisesti tuottaa lopputulemaksi sen, että olet jonkin sortin "huithapeli". Et niin vakavasti otettava ja pikkuisen omituinen persoona.

Mulle se sopii, mitäpä väliä sillä on mitä muut ajattelevat, mutta jollekin sillä voi olla väliä.

Mulle on väliä sillä, että jonkun kivan ihmisen iloisesti ilmaistu asia jää kuulematta, koska tyyppi nyt vain on iloinen. Vieressä vakava kaveri sanoo saman asian ja se kuullaan.


JOnna kirjoitti vähän samasta asiasta erinomaisen tekstin, jonka pääset lukemaan täältä.

(sallinet linkitykseni, oi JOnna?)

***

Tätä mietin. Ilman kuvia.

Sallinette, että ihmettelen!


On se vain tässä maailmassa vaikea olla positiivinen!

Ja sehän se vasta hassua on!

;)

***

Jatketaan ihmettelyä, niinkun mies sanoisi.


(Kiitos paaaljon edellisen postauksen kommenteistanne!!

Tervetuloa myös uudet lukijat, aina ilo löytää uusia blogeja ja taas uusia..! )

10 kommenttia:

 1. Olenkohan minä osallistunut arvontaasi, en muista.

  Minusta on kurjaa jos ihminen on aina negatiivinen, pyrin pois sellaisen ihmisen seurasta. Tuntuu että jos on iloinen ja onnellinen, ei saisi olla, kuulema on teennäistä:( Miksi ihminen ei saisi olla onnellinen? jotkut kadehtii onnellista ihmistä, en ymmärrä.

  Lähdenpä lueskelemaan niitä positiiviä kommenttia.

  VastaaPoista
 2. No mutta Ruusaseni. Tiiätkö kun oli hyvä fb päivitys ja kommentointi tähän liittyen toissapäivänä. Henkilö x päivitti, että valivalivalivalivali. Toinen kommentoi jotain, x kommentoi takaisin että VALIVALIVALI x10. Toinen kommentoi että eteenpäin sanoi mummo lumessa x100! Ja näin se on. Meitä ihmeellisiä hiihtäjiä on ja mä niin tiedän miten välillä tuntuu ihan tooosi kurjalta just noi tyypit. Ja tuntee ittensä ihan tyhmäks ja hölmöks. Mutta älä huoli. Mä tiedän että sä et muutu, onneks. Huomenna on taas parempi päivä... ja positiivisilla vaan on mukavampaa. Oikeesti!

  VastaaPoista
 3. Minä olen itse varmaan joku välimalli,joskus hapannaamainen ärripurri,useammin kuitenkin iloinen ja yleensä tyytyväinen...Minusta on kuitenkin AINA ihana tavata ihmisiä jotka ovat iloisia ja positiivisia,ärripurripäiväkin voi muuttua kuin taikaiskusta kivaksi,kun tälläisen ihmisen tapaa=D

  VastaaPoista
 4. Liisa; nyt ainakin olet osallistunut! :)
  En kyllä tiedä keneltä toisen onni on pois? Parasta iloa ja onnea on aito onni ja ilo!
  Ei tarvitse olla teennäisen iloinen, sittenhän neutraalikin olisi parempi? ;D

  JOnna;Juup, toi on niin tuttua toi valivali. :) Ainahan meillä on murheemme, mutta toiset valittavat ihan tavan vuoksi ja sitä ei kyllä kauaa jaksa! Tai entäs ne, jotka kääntävät kaiken kivan huonoksi? OMG! :D Positiivisella on kivempaa!

  Kirsi;kyllä sitä välillä menee ärriksi itekin, koska maailma ei aina mene niinkuin haluaisi! ;) JOskus tapaa ihmisiä,jotka eivät anna edes mahdollisuutta positiivisuuteen, mutta silloinhan sitä juuri tarvitaankin! :)

  Ilo voi tarttua jos antaa mahdollisuuden!

  VastaaPoista
 5. Huomasin joskus kuinka tarttuvaa negatiivisuus voi olla -ja kun tarpeeksi lähellä on ihminen jonka kanssa saa olla aina vähän varpaillaan, päätin, että mun elämä on hyvää ja se on kaunista ja mun ympärilläni on hyviä ihmisiä...ja että kun hyvän pistää kiertämään, se tulee aina tavalla tai toisella takaisin....ja just näinhän se menee!
  Eikun tulee. Tai jotain.

  Ja tietysti auttaa kun on vähän hullu ☺ -tai vähän enemmän...

  VastaaPoista
 6. Pepi, sinäpä sen sanoit; saa aina olla vähän varpaillaan! Ei koskaan tiedä mikä on homman nimi ja se syö valtavasti energiaa!
  Mutta toisiin se ilo ei vaan tartu. Ehkä niillä on tartuntapinnat täynnä :)

  Hulluus auttaa todellakin! ;)

  VastaaPoista
 7. tästä aiheesta voisin puhua töissä. on niin puuduttavaa kuinka yksi naama väärinpäin oleva ihminen saa koko työporukan voimaan huonosti. onneksi muutoin tuosta lähipiiristä ei montaa äkäpussia löydy. :)
  pirteää päivää!

  VastaaPoista
 8. Huomasin juuri että mun on jäänyt viestimättä (tännekin..) vaikka kyläillyt olenkin.
  Ihania juttuja esittelit tuolla aiemmin..ei tosiaan niitä olisi voinut vastustaa!
  Myös kisut..paitsi saalistajaäiti..niin sulkkuja :) mutta täytyyhän emon pitää lapset ruuassa hih..en kuitenkaan aio nähdä painajaisia.."hiirikoiramme" on kovettanut tässä vuosien varrella siinä määrin..
  Hei..aina löytyy ihmisiä..kateellisia, katkeria, nyrpeitä..tai muuten vaan negatiivisia, jotka ei vaan jostain syystä suo muille hyviä juttuja tapahtuviksi tai ees iloista mieltä ja hyvää tuulta.. Ei anneta sen kuitenkaan pilata omaa positiivisuuttamme! Itse olen opetellut pitämään sellaiset ihmiset loitommalla :)
  Kaunista torstain jatkoa Rintelään!

  VastaaPoista
 9. Ja se piti vielä sanoa et tietty itsekullakin on huonotkin päivänsä ja saa ollakin mutta peruspositiivisudestahan tässä kai kyse olikin..

  VastaaPoista
 10. Pahoin pelkään olevani vähän sellainen perusnegatiivinen=) Siis ainakin siten,että varaudun siihen että perseelleen menee, enpähän sitten pety. Joo ihan tyhmää tiedän, en vaan voi sille mittään.

  Tosin en tutuille ja ystäville omasta mielestä ole mitenkään negatiivinen vaan lähinnä se koskee näitä omia juttuja. Liekö epävarmuutta sitten, mutta ainakin aika energiaa kuluttavaa. Otan kierroksia ihan turhista asioista, mutta luulen kyllä että näin vanhemmiten ihan pikkuisen olen pääsemässä tästä yli. Silleen ihan vähän ainakin=)

  VastaaPoista