tiistai 13. maaliskuuta 2012

Blogistania!

Tässä reality tv-sarjojen maailmassa tämäkin oli vallan odotettavissa;


"Blogistania on YLE TV2:lla maaliskuussa 2012 alkava dokumentaarinen tv-sarja, joka esittelee kymmenen nuorta naista, blogimaailman - Blogistanian - valtiatarta, ja heidän elämäntapansa. "


Kuvat ja teksti sekä lisätietoa täältä

**

Mielenkiintoista...

En tiedä vielä miksi, mutta on se.

**


Tuulista tiistaipäivää kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kävin katsomassa tuolta sivuilta mistä on kysymys. Ja täytyypä sanoa, että yksikään noista blogeista ei millään lailla hetkauttanut mua... Suorastaan sanoisin, että kauheen yksipuolisen kuvan antaa Blogistaniasta. Kaikki on mahottoman trendikkäitä - ei siis todellakaan mun makuun. Mut kai sit jonkun. =)

  VastaaPoista
 2. Heli, mietin myös noita blogeja selaillessa, että a) miksi juuri nämä on valittu? b) mikä tulee olemaan ohjelman näkökulma tähän blogistaniaan ja c) mikä tekee juuri näistä mukana olevista "blogistanian valtiattaria", kuten mainostekstissä todetaan.

  Ylipäänsä on mielenkiintoista miten tätä blogi-ilmiötä meinataan tuossa ohjelmassa käsitellä. Onhan tämä ilmiönä sinänsä mielenkiintoinen; miksi jostakin blogista tulee suosittu ja toisesta ei, vaikka aiheet ja sisältö olisivat hyvin samansuuntaisi? Jännäää! :)

  Saapa nähdä mitä tuleman pitää!:)

  VastaaPoista
 3. Todella mielenkiintoista...pitääpä vilkaista, ainakin eka osa...:)


  Tuulista tiistaita sinnekkin!

  VastaaPoista
 4. Katsokaa sarjaa ja seuratkaa siinä esiteltäviä blogeja, se vastannee noihin kysymyksiin :)

  VastaaPoista