lauantai 7. huhtikuuta 2012

Pääsiäisperinteitä?

Tiputiiiiii! :)
Täällä sitä vain lorvitaan näitä pitkiä pyhiä. Ensimmäistä kertaa vissiinkin noin 10 vuoteen olen kotona pääsiäisen! Yleensä se on kulutettu jossakin reissussa kotiseudulla tai muualla.
Ehkäpä sen vuoksi minulle ei ole kehkeytynyt minkään sortin pääsiäisperinteitä, kuten joillakin on ruuan tai muun suhteen.

Meillä on mies sairaana ja me ollaan lähes vaan oltu ja rötkötelty, syöty suklaata ja muuten ihan tavallista sapuskaa.

Ja rempattu. :) Siinä taitaa olla meidän joulu/pääsiäis/vappu/juhannus-perinne kerrassaan!

Tässäpä tulokset! Ei muuta kun letkeitä pyhien jatkoja.....P.S. Ja kuten kuvista huomaa, ne kauhean hajuiset narsissitkin lensi just roskiin. Muistutus itselle; ÄLÄ osta 60 kpl leikkonarsissia, ne haisee kissanpissalle.

7 kommenttia:

 1. Nättiä on!!
  Joskos kissat on käyneet pissimässä niihin narsisseihin..?? Mä en huomannu, että meillä olisivat haisseet millekään. Tosin meillä oli ruukkunarsisseja. Huomaa mennyt olomuoto... ne siis rupsahti just sopivasti siinä torstain tienoilla...

  VastaaPoista
 2. Ei meilläkään ruukkunarsissit haise, mutta tuo runsas kasa leikkonarsisseja haisi tosi pahalle! Yök! En myöskään tykkää kyllä perunanarsissin tuoksusta, vaikka toiset sitä niin ihannoivat.
  Tai sitten on vaan herkistynyt hajuaisti... myös miehellä! ;D
  Sulla rupsahti sitten sopivasti kukat, mitäpä niitä nyt pidempään säilyttelemään ;)

  VastaaPoista
 3. Hyvä kun muistutit mieleen, miksen tykkää leikkonarsissista!
  Ja vesikin pitäis vaihtaa niille niin usein, ettei näin laiskalle ihmiselle sovellu ollenkaan :D

  Mutta noi lumet sais kyllä sulaa, että saisin työntää kaikki ruukku-tetet maahan, niitä sitten onkin tullut ostettua...tänään viimeksi!

  Miä ne perinteet on? Varsinkaan pääsiäisenä?
  Paisi mämmi vaniljakastikkeella :)

  VastaaPoista
 4. Hehee :D Mä en ole raskaana ja silti mua ällöttää se leikkonarsissien tuoksu, eikä siinä mitään, mutta erehdyin taas ostamaan niitä. Ensi vuonan en osta!

  VastaaPoista
 5. Hyvää pääsiäistä! Minusta jokainen luo ja tekee ne omat perinteet :))

  VastaaPoista
 6. Ei meilläkään mitään perinteitä oo. Lähinnä pääsiäien on ihana loma kevään kuhjeessa ;) Mutta suklaamunat pitää piilottaa lapsille, nykyisin tosin vain pienin oikeasti vielä uskoo siihen että joku pääsiäispupu ne piilottaa :) Joulupukkiin se ei enää usko... Mämmiäkään ei tänä vuonna ostettu, yleensä olen ostanut ihan vaan siksi että sitä pitää ostaa... vanhin lapsista siitä tykkää ja nyt se söi sitä laivalla.

  Hyvät loppupääsiäiset tänne! :)

  VastaaPoista
 7. Hahaa, juuri yhtä paljon pääiäisperinteistä kuin meilläkin. Minä olen pyhittänyt nämö juhlapyhät ompelulle, mies on repinyt tapettia seinästä ja maalannut. Että varsinaiset perinteet. :)

  Huomasit ehkä jo tunnustuksen blogissani? Sulla se lienee jo olevan, vaan kertoopa nyt sekin, että tykkään käydä täällä kurkkimassa.

  Niin, ja edelllisen postauksen kissakuva on ihan mainio. :)

  VastaaPoista