keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Ilon hypähdys

 Olohuone on lattianmaalausta vaille valmis.

Tänään lattia on hiottu ja laitettiin verhotangot paikalleen.
Pakkohan sinne oli vähän verhojakin viritellä, nämä tosin ovat väliaikaiset.


 Eipä ole verhot tässä olohuoneessa viiteen vuoteen hulmunneet tuulessa...
Aiempaa oveahan me ei avattu koskaan.. 


Traagisinta tässä kuitenkin on se, että se aiemmin suunniteltu IHANA retroverho 
oli auttamattomasti liian lyhyt. 
 Mulla on ollut tuohon keskelle koko ajan mielessä myös yksi tietty Marimekon verho, mutta tässä budjetti-tilanteessa sen hankinta hieman siirtyy... :D

Raitaverho saa nyt toimittaa keskiverhon virkaa hetken.
Ihan fressihän se on tuokin.
Varsinkin pyykkipojilla kiinnitettynä ;)


Huomenna siis viimeinen koitos;
lattian maalaus-
jos niitä jalkalistotuksia ei lasketa.. 
;)

Mä en ehkä kestä.
Sydän hypähtää ilosta, kun kuljen olkkarin ohi.

Saatan itkeä perjantaina kun kaikki on valmista. 
:D

10 kommenttia:

 1. Voi vaude, ihan mahtavaa!!! Mä niin ymmärrän tuon ilon tunteen ja sen itkunkin!! Mulla on vielä matkaa tuohon maalausvaiheeseen... mutta sieltä se väistämättä vaan eteen tulee joskus, jee! Ja hei tuo ovi.... awwww... aivan upea, ihana, mahtava!! Ihana myös tuo musta seinä!! Ja kaikki muukin, ah!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkä se on matka ollut tähän meidänkin maalausvaiheeseen; reilut 7kk tätä on nyt tehty! :D Van tuli se tämäkin päivä eteen ja se on WAU! :)
   Kyllä me niin tykätään tästä itekin. :) Ja kun vielä tietää, että kaikkea ihanaa on luvassa niin eihän tässä voi kun hypähdellä ilosta! :))

   Poista
 2. No voihan harmi verhon kanssa. Entä jos sitä jatkaisi? Tekisi käänteet uudestaan toisella kankaalla ja vaikka vielä lenkit toisesta kankaasta ripustukseen? Mutta verhosta huolimatta, hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta. Mä mietin tuota jatkamista, mulla on näitä verhoja 2kpl. Mutta; nämä ei olleet myöskään mitkään halvat verhot ja en tiedä miellyttäiskö ne jatkot mun silmää, joten en uskalla riskeerata näitä. Verhot on myynnissä, joku saa niistä ihanat verhot itselleen..
   Mutta näyttää se tulevakin varmasti hyvältä, joten alan säästämään siihen rahaa :D

   Poista
 3. Niin hyvältä näyttää! Mahtavaa, että iso urakka on kohta valmis! <3

  VastaaPoista
 4. Olohuoneesta tuli kaunis! En ihmettele, että itkua pidättelet...itkua onnesta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä juuri!
   Kyllä tämä remontin keskellä eläminen alkaakin jo riittää. :)

   Poista
 5. Voi miten kiva! Osaan kyllä iloita täysillä puolestasi sillä mekin tässä elellään rempan keskellä. Ja eka erä lattianlaittoa on alkamassa maanantaina!
  Toivottavasti en kuullosta tylsältä mutta kaverin vahingosta viisastuneena; muista antaa sen lattian kuivua kunnolla ennen raskaitten huonekalujen siirtämistä paikoilleen. Heillä siirrettiin 3-4 päivän kuluttua ruokapöytä paikoilleen (Betoluxin vesiliukoista oli maali) ja eipä se sittenkään ollut kuiva se lattia vaan kiiltävään pintaan jäi naarmuja kun pöytää liikuteltiin. Me maalattiin sillä liuotinpohjaisella Betoluxilla yläkerta ja rappuset. Aika tuskaa oli reilun viikon odottelu ennen huonekalujen laittoa mutta hyvin on kestänyt. Varsinkin uudessa lankussa. Rapuissa on pari pientä kolhua mutta ne raput onkin vanhan päälle maalatut. Hiotut kyllä mutta ei niin mahdottoman hyvin...
  Niin ja sitten; ompelin just vanhasta pöytäliinasta ruokailupuolelle uuden verhon. En raaskinut ostaa marimekosta kuin kapan verran kangasta keittiöön. Kiva että edes sinne uutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä rempan valmistuminen on aina ihana juttu. :)
   Meillä on aikaisemmin jo maalattu aulan lattia, jonka kanssa odoteltiin myös ihan rauhassa. Tämä olkkarin lattia nyt tehtiin (huom; juuri mies maalasi tuolla pintamaalia:) :) ) vähän eri tavalla, mutta siinä on hyvää aikaa laittaa lattialistoja ja loppuja pistorasioita, kun ootellaan, että kuivuu kunnolla. :)
   Kyllä se pienikin uudistus on aina kiva! Harmi, että jotkut kivat kankaat on niin kalliita! Vaikka toisaalta, jos olisi halpoja (tai itsellä paaaaljon rahaa) niin taitaisi mieli muuttua jatkuvasti! ;)

   Poista