tiistai 19. elokuuta 2014

Välihommia

Mulla on tässä työn alla koko Rintelän remontin ajalta kuvasarja ennen-jälkeen,
mutta koska välistä iskee laiskuus istua koneella
tehdään tähän väliin jotain muuta.

Tehdään suolakurkkuja!
:D

Eka kerta mulle!
Saapa nähdä millaista tulee.. 

Kasvikset on parhaimmillaan, pitäisi keksiä kaikenlaista ihanaa näistä loppukesän herkuista ja 
nauttia niiden ulkonäöstäkin!
Kepeää herkkua!
 

Kurkkusäilöntään iski nyt suuuuri intohimo!
Jos sinulla on jokin herkullinen resepti kurkkujen säilöntään, 
jaa se kanssani (muidenkin kanssa, tietty!).

Erityisesti ilahtuisin semmoisesta ei makeasta-reseptistä!

Näihin tunnelmiin...

moikkamoiiii! 

5 kommenttia:

 1. Mullakin menossa remontti valokuvien läpikäyminen, tuhansia valokuvia vuodesta 2007 eteenpäin, niistä kaivelen hyvät kuvat (hirmu iso työ) ja teen valokuvakirjan Kotipuron remontin vaiheista, samalla postailen myös ennen ja jälkeen kuvia blogissani , käy kurkkimassa ;) Meille tuli tänä vuonna paljon omppuja ja olen keskittynyt hilloamaan niitä .Iloa päivääsi ♥

  VastaaPoista
 2. Mä laitoin viime viikonloppuna... laitan aina noi viipalekurkut Hillox-säilötteellä ja siitä pussista katson ohjeen. Mää pistän maksimit sokeria, mutta koita sä laittaa minimit, jos et makiasta tykkää :)

  VastaaPoista
 3. ♥hyvältä näyttää kurkkusi ja varmasti tuli makoisia! (en uskalla "jakaa" reseptiäni, kun teen aina "summa-mutikassa). Oikein mukavaa ja aurinkoista päivän jatkoa sinne♥

  VastaaPoista
 4. Moikka, vitsit mikä viikko =) Ihan mahtava olla töissä ja neiti on viihtynyt päikkärissä, mutta olen aivan rättipoikki. En jaksa mitään. Kävin vasta sullekin vastailemassa. Kiitos vaan tsempeistä blogissani. Toivottavasti tää kroppa tottuu ja pian tähän työelämään. Huh Huh. Meillä on kasvihuoneessa vain kaksi kurkkua =D taitaa säilömiset jäädä =) =) =) Sulla näyttää olevan homma hanskassa =)

  VastaaPoista
 5. Jeps, munkin kurrkkureseptit on ilman sokeria. Toinen http://www.ekoplantan.se/saltgurka-med-chili/ varioitu tuosta, tosiaan jos käyttää vaikka merisuolaa, suolan määrää pitää vähentää. Tuo annostus toimisi varmasti ruususuolalla. Tänään laitoin purkkiin jotain vähän tähän tapaan http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/75415/Ven%C3%A4l%C3%A4inen%20suolakurkku/ tosin ilman sipulia ja laitoin piparjuurta.

  VastaaPoista