maanantai 9. huhtikuuta 2012

Siivouksen aarteita

Pyhät ne vaan jatkuu...

Täytyy kyllä sanoa, että hitaasti ja leppoisasti on nämä pyhät kulutettu!
On tyhjennetty toista makkaria, josta on tarkoitus tehdä tämän kauden tulokkaalle oma huone ja jonka purkaminen siis aloitettaneen tämän viikon lopussa.

Huonetta siivotessa törmäsin vanhoihin aarteisiin, kuten tähän ikkunaan.
Tämän on vuosia sitten ostettu edelliseen asuntooni antiikkimessuilta. Matkalla siitä on rikkoutunut muut paitsi keskimmäinen lasi. Mutta kaunishan tuo on, joten nostimpa pois kuleksimasta :)

Siivotessa löytyi myös aarrelaatikko, joka kätki sisäänsä jos jonkinmoista nuoruusmuistoa. Oli entisiä poikaystäviä kuvina ja kalenterin teksteinä, pankkikirja, jossa näkyi ensimmäisen työn ensimmäinen palkka, kirjeitä ja matkamuistoja... Kaikkea hauskaa! :)


Sen lisäksi sieltä löytyivät nämä pienet lappuset, joita voinen kutsua silloisen ajan tekstiviestiksi ;D


Salaisia juttuja ;) Ja ihan hirrwwweeen hauskoja!!


Minulla on entuudestaan yksi laatikko, jonne olen säilönyt kaikki päiväkirjat, hieman erilaisia juttuja eri vuosilta, kortteja..jne.


Onko teillä "nuoruuslaatikkoa"??

12 kommenttia:

 1. Voi harmin harmi, että ei ole olemassa tuollaista nuoruulaatikkoa....:)

  Ihana ikkuna!!!

  VastaaPoista
 2. voi on :))
  ja ne on niin rakkaita muistoja, varsin niiltä fanitus vuosilta leikekirjoja yms.
  kaunis ikkuna!
  jaana

  VastaaPoista
 3. On mulla nuoruuslaatikko. JOku kesä sitten pidettiin bestiksen kanssa tyttöjen viikonloppua ja luettiin niitä sen ajan päiväkirjoja ja runovihkoja ja muuta sieltä laatikoista löytyvää. Johan oli muuten hauskaa :D

  VastaaPoista
 4. Jep, löytyy sellainen laatikko täältäkin.. ja punastellen sen sisältöä tässä taannoin lueskelin ;DD

  En oikein tunnistanut itseäni *hih*

  VastaaPoista
 5. Irmastiina; nuoruuslaatikko on kyllä aika mainio ;D

  Jaana;joo, fanitusjuttuja oli myös mulla! New Kids on the Block oli mulla kova sana ;D

  JOnna; epäilemättä teillä on ollut sangen hupaisaa!! ;D En ole itse lueskellut päiväkirjoja aikoihin.. täytyypä joku kerta kotona ollessa oikein ottaa urakaksi ;)

  Satu, punastellen joo ;DD Aikamoisia juttuja, joita ei itse tosiaankaan muistanut! Ja miten sitä olikin...no, nuori ja hölömö ;)

  VastaaPoista
 6. Oli ☺
  Ja sitten joskus iän myötä tuli "voi hirvistyksen kauhistus" ja ihan silkka itsesuojeluvaisto ja haluttomuus antaa jonkun muun joskus (pahan dementian iskiessä?)lueskelle mitä kaikkea se mummu ja sen kaverit on oikein töpeksineet....päätin hukata!
  Moon sitä mieltä nykyisin, että sen muistaa minkä muistaa, lopuista muut kyllä valitettavasti tuppaa muistuttamaan ☺

  Ehkäpä mä olen tässäkin se suurella siveltimellä maalaaja....

  VastaaPoista
 7. Onpa aivan valloittavan kaunis ikkunanpoka. Ja hieno juuri niin, että vain keskimmäinen lasi on ehjä.

  Ja mikä teinilöytö. :) Oman vastaavani täyteen kirjoitetuine kalentereineen ja viestilappusineen poltin joskus dramaattisesti pienellä omalla nuotiolla silloin, kun kuvittelin olevani teini-iän ohittanut 19 v ja ajattelin, että nyt mä oon niin aikuinen, että teini-ikä on takana lopullisesti. Toisaalta harmittaa, vaan ehkä parempi niin. Vaipuis pian uudelleen pahaiseksi teiniksi, kun pääsis noihin muistoihin uudelleen käsiksi. :)

  VastaaPoista
 8. Nuoruuslaatikko löytyy ja ihmetellä täytyy niiden tekstien määrää. On kalenteria, päiväkirjaa, kirjettä ja just noita lippuja eli wanhan ajan tekstareita, kun poikien kanssa tunneilla niitä vaihdettiin.

  Ollapa vielä yhtä nuori ja wirkeä =D

  VastaaPoista
 9. Hahah!! No mulla ei varsinaisesti ole laatikkoa, mutta muistot on kyllä tallella, kirjeet, myös ne "rakkauskirjeet" ensitosirakkauden inttiajoilta, valokuvia jne. hih... Yhdellä kaverilla on meidän kouluajan kirjevihot tallella, mutta myös noi lappuset oli suosittuja meilläkin...tunneilla vaihtuivat aktiivisesti...hyvin sanottu, että sen ajan tekstareita olivat! Ihania muistoja!!

  ps. miten toi ikkuna on voinut vaan "unohtua" jonnekin huoneeseen "kuljeksimaan???? Häpeä! ;D No ei vaiskaan, mut se on TOSI KAUNIS!!! Hyvä kun pääsi arvoiselleen paikalle!

  VastaaPoista
 10. meki harrasteltiin noita lappuja mm. ekan poikaystäväni sain lappuviestillä :D itsellä on tallessa enää päiväkirjat ja töherryskirjat joita mä ennen kannoin mukanani kaikkialle. mut ei sekään ole niin vaan :)

  VastaaPoista
 11. Hihi, hauskoja juttuja teilläkin!
  Muistan minäkin jotain hävittäneeni ja osaan on iskenyt selvästi sensuuri,koska sivuja oli jostain vihkoista kateissa, mutta nyt en kyllä hävittänyt mitään löytämääni! :)

  Hanni, mehän ollaan NIIN nuoria ja virkeitä edelleen!! ;D

  Liisa, ikkuna on etsinyt tai pikemminkin odottanut paikkaansa talossa. Tuohonkaan se ei lopulta jää, mutta säilynee nyt ehjänä ainakin viimeinen lasi!

  Carovarium;hirvittävän romanttista tuollainen seukkailun aloittaminen ;)

  VastaaPoista
 12. Tuommoset nuoruuslaatikon salaisuudet on ihan huippuihania, mulla on myös joitain, ei nyt ihan hirveesti , mutta kuitenkin.
  Omien lasten juttuja olen säästänyt paljon.
  tuommoisen laatikon vieressä vierähtää tunti jos toinenkin.
  Aivan ihana ikkuna...
  Mukavaa viikon jatkoa sulle.

  VastaaPoista