keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Kangasta ja kirppistä...Ja iloa!!

Tänään kävin työasioilla kangaskaupassa ja siellä penkoessa teki mieli jotain keväistä ja "hömppää" :) Ihania kankaita...voi voi... Näistä on mukavanTuntusia suunnitelmiakin... Palasin Kajaanista ja mukaani tarttui jotain pientä messuilta myös itselle (siis sen arpajaisvoiton lisäksi!).
Tämän matkalaukun sen sijaan löysin eilen tosi edullisesti,päällisin puolin oikein mainiossa kunnossa ja sisältä oikein sopiva tuunaukseen! :)
Laukusta pilkottavat vanhat puiset kenkälestit, jotka tulevat myyntiin Tuntusen putiikkiin!
Eilen sain kaupan päällisiksi kirppikseltä tämän ihanan purkin :)

Ja eräästä antiikkiliikkeestä lähti mukaan tämä erikoisella kannella ollut purkki. Kerroinkin joskus,että kerään tätä sarjaa ja itseasiassa tämä 1,5 litrainen minulla jo onkin, mutta tämä löytö on hieman vihertävämpi ja toisessa ei ole kantta ollenkaan. Tosi kiva!

Pitkään olen myös etsinyt vanhaa painoa ovistoppariksi,kun Pullalla on tapana leikkiä oven kanssa. No, eipä leiki enää. Tämän 5kg:n painon ansiosta!

*******
Niin ne Kajaanin tuliaiset itselle :)
Löysin tuon pitkään etsimäni termarin edullisesti(tämä on semmoinen pieni malli) sekä ihanan myrskylyhdyn! Myrskylyhty oli messuilla myytävänäkin, mutta näin jälkeenpäin olen onnellinen, ettei kukaan sitä halunnut, koska se on niin nätti! :)
Mutta tämä..ai että tykkään tästä!!Iso virkattu liina, aivan ihana! Messutuliainen tämä..Väri on ihana!!

Kaikille kiitokset kivoista sanoistanne Tuntusen putiikkia kohtaan! Pieniä tilauksia olen juuri tänään laitellut postiin :)
******
Tämä päivä on ollut hieno kaikin puolin. Sen kruunasi kirje, joka saapui minulle Aalto-yliopistosta. :) Pääsin opiskelemaan Voimauttavan valokuvan-menetelmää. Mahtavaa!!
Tuskin maltan odottaa...
Mahtavaa viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä!!
  Onnea opiskelemaan pääsyn johdosta!! Minulle oli kyllä outo termi tuo "voimauttavan valokuvauksen" menetelmä.

  Mukavaa keskiviikkoiltaa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitokset! Netistä varmaan löytyy parhaiten tietoa, tätä on niin vaikea lyhyesti selittää!:D

  VastaaPoista
 3. Ihania ostoksia!! Missä kangaskaupassa olet poikennut? Haluaisin löytää jotain uutta kun kaikki tuntemani kangaskapuat kyllästyttävät. Tiedätkö mistä löytyisi kaksipuoleista liimaharsoa, sellaista kankaiden välii silittetävää, mikä helpottaa aplikointia? Euronkankaat on koluttu, ei ole enää.

  VastaaPoista
 4. Minä poikkesin juurikin Eurokankaassa,kun meillä on siellä verhoasioita firmaan..
  Olipa hyvä että sanoit,ettei Eurokankaassa sitä ole,nimittäin meinasin mennä huomenna hakemaan,kun tänään unohdin sen(taas)!
  Minäpä mietin tarkemmin ja palaan aiheeseen! :)

  VastaaPoista
 5. Jep, Euronkankaasta sitä ei tule enää saamaan. Olemme siskon kanssa kyselleet syksystä saakka eikä niiden maahantuojalla enää ole. Kyllä voi olla vaikeeta. Onks Keravalla mitään kangaskauppaa? Kun sitä liimaharsoa löytyy, ostan sitä ainakin 5 metriä =D Ilmottele jos löydät jostain.

  VastaaPoista
 6. Upeita löytöjä olet tehnyt. Ovistoppari on ihana muista nyt puhumattakaan.
  Onnea koulutielle!

  VastaaPoista
 7. kankaat on aivan ihania ja tuo virkattu liina myös!

  VastaaPoista
 8. Ihanat löydöt! Tuo lasipurkki on minulle ihan uusi ihastus.

  VastaaPoista