perjantai 9. huhtikuuta 2010

Pieni ja salainen kirppisystävä!! :)

Tänään saapui postista paketti Vaasasta :) Voi miten nätti!!!!! Olinhan minä jo ehkä hieman arvellut, että Pieni Lintu se saattaisi minun kirppisystäväni olla, mutta tässä vahvistus asiaan!
Ja mitä ihanuuksia paketissa TAAS oli! (tämä oli siis toinen paketti) Aivan varmasti tulen näitä käyttämään ompeluissa ja tuo avain ja liina..Oi!
Ihan ÄLYTTÖMÄN suuret kiitokset Pieni Lintu!!! :)
*************************
Minä piipahdin tänään Wanilla Rosen avajaisissa ja arvaahan sen, että kaikkea ihanaa siellä oli! "Onneksi" (siis minun kannalta ajateltuna) siellä ei käynyt kuin käteinen, jota minulla ei ollut.. Se olis ehkä koitunu kohtalokkaaksi.. Upeaa Riitta!
************************
Ja ILOUUTISIA!!!! Meidän laatat saapuvat VIHDOINKIN ensi viikolla!! JOhan meni aika jos toinenkin niitä odotellessa...
Tässä odotusaikana mies on tehnyt kodinhoitohuonetta,jossa siirrettiin vesivaraaja toiseen paikkaan. Nyt tämänkin huoneen seinät on levytetty ja viikonlopun aikana on tarkoitus laittaa vesieristeet sauna/suihkutilaan sekä..jaa, empäs tiedä mitä muuta meillä tapahtuu! :D
**
Jos ilmat sallii, siirryn ulkotiloihin hiomaan pari tuunattavaa tarjotinta, joista idea on muhinut jo pitkään mielessä... ainakin toinen tulee sitten Tuntusen putiikkiin myyntiin!
Lisäksi pitäisi ommella muutama tilaus..Liian lyhyitä nämä viikonloput,että saisi kaiken haluamansa tehtyä!!
**
Pieni puutarhaosastoni olohuoneen pöydällä kaipaa sekin hoitoa. Laventelit itivät sittenkin ja nyt ne kaipaavat uusia ruukkuja..Pari tomaatintainta on jo oikein komeita! Meillä taitaa olla kasvihuoneilmasto sisällä :D
**
Mutta nyt ihanat ystävät ja mukavat tuntemattomat:siirrympä viikonlopun viettoon-eli ompelemaan :D
Huoletonta ja Lupsakkaa viikonloppua kaikille!

10 kommenttia:

 1. Hihiii, vai olin mä niin läpinäkyvä tapaus!!!! :D Kiva että sain piristää!!!! ♥

  Mukavaa viikonloppua!!!

  VastaaPoista
 2. Suurkiitos kangaskauppavihjeestäsi! Poikkean sinne heti, kun budjetti antaa periksi. En viitsi muutamalla eurolla lähteäkään "törsäämään". JOs järkevästi ajattelen, en kyllä tarttis kuin sitä liimaharsoa, kankaita on miljoona metriä entuudestaan.

  Aurinkoista viikonvaihdetta! Täällä Vantaalla tosiaan aurinko paistaa!

  VastaaPoista
 3. Oletpa saanut ihanaa kirppispostia : )
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. SIIS MITÄ!! Olen etsinyt juuri tuollaista termaria, minkä täältä Kajaanin tuomisena veit kaikkialta ja en löytänyt. Loppupelissä jouduin ostamaan yksiväriset tapaukset Oulun Kärkkäiseltä. Voikin mennä ristiin joskus nuo löydöt! =D

  Mutta oikein ihanaa viikonloppua sinne suunnalle!

  VastaaPoista
 5. Ihanan piristyksen olet saanut!
  Ja onnittelut laattojen saapumisesta! Nimm. Itsekin sellaisia joskus tovin venaillut! :)

  VastaaPoista
 6. Voi olen niin kade kun en päässyt Wanilla Roseen! Kuinka kauan sinulla iti laventelin siemenet? Minulla on nyt mullassa, ja ohjeissa sanottiin jos ei kuukauden päästä ole itänyt voi laittaa jääkaappiin...

  VastaaPoista
 7. Hanni; oleppa hyvä!Testasin harsoa ja oi,näppärää! :D Kannattaa säästää juu ennen sinne menoa ;)

  AnneHelena;kiva kun jätit kommenttia,hyvää viikonloppua sullekin! :)

  Jaana: NO johan on mäihä :D Siis mulla! ;D Siellä oli 2 muutakin tuollaista mutta eri värisiä..Linja-autoaseman vieressä oli se kirppis, josta sen löysin!

  UK Emilia; tuntuu todellakin uskomattomalta, että ne laatat todella saapuvat!! Tai no, ehkä todellisuudesta voi puhua vasta kun ne on täällä meillä...!

  Olivieno;mulla taas luki ohjeissa,että ensin jääkaappiin jahka itävät ja sitten istutus uuteen purkkiin ja valoisa viileä jatkokasvatuspaikka ennen maahan istutusta! Minäpä pidin niitä kylmässä varastossa kuukauden, eikä mitään tapahtunut.Nostin jääkaappiin,eikä edelleen mitään eloa. Sitten kyllästyin ja nostin ne pöydälle.Meni viikko ja ne iti! :D Eli kaiken kaikkiaan;istutin ne 7.3 ja ne iti noin 1,5kk päästä.. :)Ei kun kokeilemaan!

  VastaaPoista
 8. Voi mitä ihanuuksia olet salaiselta kirppisystävältäsi saanutkaan! Ja viikonloppuusi on mahtunut muutakin mukavaa - käynti Wanillan puodissa, iik! sinne pitää päästä:))

  Mukavaa lauantai-illan jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 9. ihana paketin oot saanut. <3
  tänään varmaan tarvii lähteä kirppistelemään.
  muksaa päivää! :)

  VastaaPoista
 10. oikun oot laittanut kivasti linkin mun blogiin!! kiitos!! ♥

  VastaaPoista