tiistai 20. huhtikuuta 2010

Voimautus

Mukavaa alkuviikkoa kaikille! (Älkää kiinnittäkö mitään huomiota meidän ikkunanpuitteisiin...)
*
Viikonloppuna kävin jälleen etsintäretkellä ulkovajassa(romussa,purkutuomion v-79 saaneessa..) Ja mitäs löytyikään! Tikkaat! :D
Talon alla oli myös vanhoja työkaluja;lapioita,haravia.. Niitä ei vaan saanut sieltä vedettyä,koska todennäköisesti yksi niistä piti lattiaa kasassa.. ;)
Mutta tikkaista tulee ihanat, tehän tiedätte! ;)
****
Käytiin viikonloppuna kirppiksellä nopsaan ja mukaan lähti tällainen.
Nyt seuraakin kuva-arvoitus; mikä tämä on????
Meille se on paperipaino, mutta mikä se oikeasti on...
*
Eilen kävin sitten shoppaamassa ja kirppiksellä,mukaan lähti tämä kori, jota olin kytännyt yhdessä liikkeessä,nyt sain sen alle puolella liikkeen hinnasta. Muratitkin odottavat istutusta..
Ja mukaan lähti myös tuo hassunhauska ja iso lasipurkki :)

********************
Tänään alkoivat opinnot Taik:ssa, Voimauttavan valokuvan menetelmä kyseessä. Päivä oli tosi mielenkiintoinen ja sai aikaan omassa päässä jos jonkinmoisia prosesseja...Valokuvaus on mielenkiintoista,kun siihen sen merkityksiä tarkastelee eri näkökulmista. Päivä oli toisaalta myös raskas erilaisine ajatuksineen, joita heräsi...
**
Jos jollakulla on joskus mahdollisuus, suosittelen ehdottomasti "Maailman ihanin tyttö"-kirjan lukemista/katsomista. Projekti on tehty lastenkodissa kasvaneitten tyttöjen kanssa ja kuvat ovat TODELLA hienoja ja ajatuksia herättäviä. Maisemat ovat kuin sadusta ja tyttöjen tarinoita voi vain miettiä kuvia katsellessa... Koskettavaa, liikuttavaa, kaunista.
Lisätietoa löytyy : http://www.voimauttavavalokuva.net/
******************
Viikko jatkuu kotihommilla..Mies on saumannut lattiaa,homma kylppärin parissa jatkuu huomenna. Minä juoksen kaupoilla ja kipasen pesemään pyykit sukulaisille(jep,meillä on pesukone rikki..) Ja kohta on taas perjantai. Hmm..Sitä odotellessa.. :)
****************
P.S. Edelliseen postaukseen liittyen; we just love white, don`t we? ;)

7 kommenttia:

 1. Valokuvauksesta voi tosiaan saada irti niin paljon enemmänkin kuin vain muistoja perhealbumiin. :) Kivoja löytöjä olet tehnyt, tuollaisia tikkaita kaipailen minäkin, laittaisin varmaan tuonne pihalle koristukseksi omenapuiden luo.

  VastaaPoista
 2. No ei aavistutakaan mikä tuo lasiesine on :) Hauskalta se silti näyttää.

  VastaaPoista
 3. Heippu! Minulla on samanlainen lasiesine :) Melkoisella varmuudella luulisin sen olevan wanhanajan sähkötolpan eriste. Yleensä ne ovat posliinia( arabian tekemiä) mutta lasisiakin löytyy...Ja kyljessäkin lukee vielä valmistaja: Karhulan Lasitehdas. Hieno löytö!!!

  Katselin talvilomalla "Maailman ihanin tyttö"- kirjan kannesta kanteen. Vaikuttava kokemus, suosittelen myös...

  Meillä on kans pesukone rikki (ollut jo viikon) ja mies työmatkalla...argh! Minä olen käynyt pesemässä pyykkiä naapurissa :))

  VastaaPoista
 4. Hei Ruusa,
  hyvä kun selvisi tavarasi arvoitus...

  Tsemppiä sinne työntouhun keskelle :)

  VastaaPoista
 5. Kivoja löytöjä! Tikkaat haluaisin minäkin jostain!

  Edelliseen postaukseen, että minäkin innostuin tuosta jdl:n maalaus jutusta. Vielä en ole hommaan ryhtynyt, mutta suuret suunnitelmat on jo valmiina :)

  VastaaPoista
 6. Ihania löytöjä!
  Tikkaat minäkin haluaisin : )

  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 7. hi Rusa, how lucky you are to find such a beautiful old ladder. Hugs to you / Ingela

  VastaaPoista