lauantai 22. toukokuuta 2010

ARVONNAN VOITTAJA JA VIIKON KUULUMISET!

Hei vaan piiiiitkästä aikaa kaikille!!!

Viikko vierähti ja kuinka nopeasti!! Tunnustan:en edelleenkään ole tehnyt koulutöitä vaikka näin aioinkin ja ompeluitakin on kertynyt vain muutama sydän.. Helteet ja ulkohommat veivät mennessään sekä minut että Pullan..ja muutkin!

Meidän metsästäjäkissa tuo mukanaan tällaisia..! Onnellisen näköisenä käveli metsästä käpy suussa! :D Pihalla Pulla on välillä noutanut käpyjä kun niitä on sille heitelty..tietysti vain silloin kun sitä huvittaa ;)

****************************
MUTTA PIDEMMITTÄ PUHEITTA; ARVONTA ON PÄÄTTYNYT JA VOITTAJA ON......
MAIKKU!! :)

Maikku osallistui arvontaan yhdellä arvalla oltuaan lukijani jo pidemmän aikaa! Kiitos siitä :)

Arvonta suoritettiin virallisten valvojien läsnäollessa (Nisu ja Pulla) miehen sanoessa numeron, jotka olin osallistujille jakanut!

Laitahan Maikku sähköpostitse osoitteesi niin saat paketin :)
Kiitos kaikille osallistujille ja tervetuloa uudet lukijat!!!

Kirppikselle en ole ehtinyt muuta kuin noutamaan omat tavarat pois. Osa varastettiin, onneksi jotain ostettiinkin ja tavarasta pääsin eroon, se on pääasia!

*************************'
Meillä on aherrettu (mies on ahertanut) "Iisakin kirkon" parissa. Tilasta puuttuu vielä listat ja pukuhuoneen ikkunan käsittely, sitten alkaakin sisustus!! :D Sen verran olen jo aloittanut, että kävin viikolla ostamassa peilin tuohon lappujen alle. Sellaisen peilin josta olin pitkään haaveillut.. :) Valinta oli onnistunut kun tänään sitä tuohon lamppujen alle kokeiltiin.. Mieskin tykkäsi :) Maanantaina täytyy käydä hakemassa kiva seinäkaappi jonka bongasin perjantaina.. :) Ihanaa!!

Suihkutilan kattovalaisin on "hätäratkaisu", eli on tilassa varmaan seuraavat..hmm...5 vuotta? ;) Mutta sopii sinne ja valo on hyvä joten tällä mennään! (Ikean valaisin siis)

Kulmiin on tulossa puusta tehdyt "shampoopullo"-hyllyt.

Ollaan ehditty myös nauttimaan ihanista helteistä!!

Käytiin ensimmäistä kertaa oikein ajan kanssa kävelemässä tonttimme lähimetsissä (ja omalla tontilla! :D) ja seuraavat kuvat reissultamme. Uskomattomat maisemanvaihdokset emmekä olleet missään vaiheessa edes kilometrin päässä talostamme!

Meidän tontilla valkovuokotkin kasvaa sydämen muotoisissa rykelmissä! :)********************************
Ja nyt pari sanaa mahtavasta työkaverista.

On onni omistaa hyvä työkaveri, mutta vielä onnekkaammaksi tuntee itsensä, kun työkaveri myy taloaan ja hävittää pois ylimääräistä "rojua".

Kuten tämä alla oleva tikastaso...

..tai nämä ihanat tuolit!!
Tuolit eivät kestä istumista, koska niissä on yksi jalka poikki, mutta ei näitä voinut roskalavallekaan päästää!

Huomaa takana ihana, kohta kukassa oleva kielojen meri!!Ehkäpä tuo syreenikin jonain päivänä kukkii ja tässä voi tunnelmoida...

Tämän lisäksi sain työkaveriltani kasan vanhoja ikkunoita (jotka toivon mukaan muotoutuvat kasvihuoneeksi ajan saatossa), sekä kaikkea muutakin ihanaa...

Tämän lisäksi olen saanut tutustua tukkujen ihmeelliseen maailmaan ja ideat ovat singahdelleet ilmaan..Voipa olla, että Tuntusen tuotemerkki saa laajennusta ja muuttaa muotoaan.... ;)
Kiitos siis kaikesta ihanasta ystävä hyvä :)
********************************
Ensi viikonloppuna koittaa Wanillan sisustuskirppis-päivä! Minäkin olen saanut kasaan tavaraa ja ompeluksia siihen malliin, että lähden niitä sinne myymään. Ihan mahtavaa päästä tutustumaan blogistanian ihmisiin livenä, kuulin, että useita teitä on sinne tulossa! :)

Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa ja alkavaa viikkoa!

Ja ainiin; tuhannesti kiitokset Tunnustuksen antaneelle Anne-Helenalle!! :)
Olen laittanut saamiani tunnustuksia tuohon reunaan, josta näen niitä aina kun tulen blogissani käymään ja ilahdun!! Jokaiselle jonka blogia olen lukenut voisin jakaa tuon aurinkoisen tervehdyksen! :)
Voikaa hyvin ja toivotaan lämpimien ilmojen jatkuvan...

6 kommenttia:

 1. Voi hassua kissaa :) Meillä tuovat hiiriä ja rottia, mutta mieluummin ottaisin vastaan käpyjä minäkin :)
  "Toisen roska on toisen aarre", minäkin kannatan sitä ajatusta. Hyviä "roskia" olet saanut :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kissa.
  Hienoja "rojuja" sait työkavereilta.
  Kivaa sunnuntai päivää!

  VastaaPoista
 3. Ihana käpykissa:)
  Voi, kun toi meitinkin kissanriiviö kantelis käpyjä -vaan tappaa ihan kaikki eteensä sattuvat otukset:/

  Mukavaa "romua" sait kaverilta:)

  VastaaPoista
 4. Todella hyvän näköinen suihkutila teillä! Ja ihana tuo teidän kissa. MInulla kun on vain ensimmäinen kissa menossa, minulla on vähän vaillinaiset tiedot kissan toiminnasta ja luulin, että meidän kissa on ainoa "noutavaa" sorttia. Meillä kissaa kiinnostaa vauvan lapaset ja virkatut kukat, niitä pitää heittää aina ja se käy niitä noutamassa, pitäsi kokeilla miten Elviira tykkäisi nuista kävyistä tuolla pihalla!

  Ihanaa kesän alkua sinne suunnalle!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 5. Onnittelut voittajalle!
  Kauniita kuvia sisältä ja ulkoa luonnosta!

  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 6. Olet onnenpekka tai oikeastaan onnen ruusa. Merkkinä siinä valkovuokkojen muodostama sydän :)
  Nuo viralliset valvojasi peittoavat mennen tullen Aulis Gerlanderin. Onnittelut voittajalle minunkin puolestani. Iloista euroviisuviikkoa!

  VastaaPoista