perjantai 28. toukokuuta 2010

Voimautumisen päivät

Ihanaista perjantaita ihanaiset naiset (ja miehet?lukeeko ne näitä??oman lisäksi??)
**
Tämä viikko on ollut ihan mieletön, eritoten keskiviikko-torstai ajanjakso.
Olin nimittäin taas Voimauttavan valokuvan menetelmä-koulutuksessa ja voi pojat mikä matka!
Keskiviikkoaamuna aloitettiin ja tämä koko prosessi päättyi oikeastaan vasta eilen illalla nukkumaan käydessä.
Olimme keskiviikkona valokuvaamassa klo 17 eteenpäin aina n.22 asti. Satoi vettä koko ajan. Tarvottiin metsässä, pitkospuilla, lepikossa,kuusikossa,kivikossa,meressä.. Ja kuvattiin parin kanssa toisiamme. :)
Muun muassa alla olevassa koivikossa kuvattiin pariani(ei siis ole tässä kuvassa,jos etsimään aloit..)ja kuvasta tuli upeita!!
Kuvauksen teemana oli siis omakuva, millaisena haluat tulla nähdyksi, miten näet itsesi, miten haluaisit nähdä itsesi... Tällä teemalla. Tunnelmaan virittäydyttiin päivä ja sitten mentiin!
Oma "teemani" tai johtoajatukseni jotain tyyliin "Runotyttö etsii tähteään" tms..ripaus romanttisuutta, satumaisuutta jne... Sekä myös haaveilua.. :)
Nyt paljastan itsenikin tässä blogissa:
Minä pieni mörrimöykky! :)
Huomatkaa muuten värisävyjen ero; yläkuva on otettu digillä, alakuva todella perinteisellä veivattavalla järkkärillä. MITKÄ VÄRIT!!! Kun saimme nuo kuvat ei voinut kuin hämmästellä värejä, niin upeita ne olivat! Saimme siis perinteiset paperikuvat, emme diginä. Tuon kuvan skannaaminenkin vei osan kuvan värihohdosta. :/
Ihan mieletön reissu, ihan mielettömiä kuvia..Haikein mielin kesälomalle tästä hommasta..
******************
No, muutakin hommaa on! :)
Tänään kävin kirppiksellä ja matkaan tarttui pieni emalinen kahvipannu(tosi hyvä kunto) sekä kas: Riihimäen lasin mittapullo! :D Uuden kuun Emilia se taisi juuri omasta mittapullostaan blogata(jos muistan väärin blogin suokaa anteeksi, syy väsyneenä blogien lukeminen). Löysin aiemmin sellaisen pienen ilman korkkia,mutta nyt tuli eteen korkillinen 1,5 litrainen! Kiva!
******************************
Tänään menin töihin ja minulle oli jätetty tällainen ihana paketti; Turveshampoota ja suklaasaippuaa.. ;) Nam (siis tuo saippua lähinnä)! Turveshampoon tuoksu on kyllä ihanan raikas, ihastuttiin miehen kanssa tähän tuoksuun Ideaparkin reissulla.
Kiitos vaan R tästä paketista!!

Viikonloppu meneekin sitten kirppishommissa Wanilla Rosen vieressä!
Ja toivon mukaan vähän remonttihommissakin.. Olen vahannut kulma-ja varjolistoja ja seuraavaksi lähden vetämään toisen kerroksen :) Siis kylppärin listat kyseessä. Olen myös hankkinut pukkariin ihanan kaapin ja uusia pyyhkeitä..Toivon mukaan ne saadaan pian paikoilleen, sitten näette... ;)
Mahtavaa viikonloppua, jospa aurinko viihdyttäisi meitä edes hieman...!!

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia ja hienoja löytöjä! Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua Sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit tuossa alimmaisessa luontokuvassa, jossa olet Mörrimöykkynä! Hyviä kuvia!
  Hienoja löytöjä. Riihimäen mittapullo on ihana.

  Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia! Ja taas niin kivoja löytöjä.
  Remppailuintoa! Jään innolla kuvia odottelemaan tuloksista!
  -kisu-

  VastaaPoista
 4. Mörrimöykylle terveisiä! On erityisen voimauttavaa kulkea sateisessa metsässä. Mieli saa kulkea omia polkujaan. Mutta ootrapa vaan kyllä aurinko taas voittaa. Voimallista toukokuun loppua sinulle Ruusa!

  VastaaPoista