keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Kirppisasiaa ja vähän sisustustakin..

Kaunista keskiviikkoa kaikille!!
Kävin tänään tsekkaamassa ensimmäisen päivän kirppismyynnin ja yllätys oli seka iloinen että surullinen. Myynti oli alkanut oikein mukavasti, mutta niimpä oli mukavasti alkanut myös varastaminen. Ihan totta..Kiitos vaan sille, joka veit käsitöitä mukanasi maksamatta ja levitit Tuntusen tuotemerkkiä maailmalle!
Kahta asiaa en tule koskaan ymmärtämään kirppiksillä. Ensimmäinen niistä on varastaminen:
jos ei oikeasti ole rahaa sitä 2 euroa niin sitten jätetään ostamatta tai mennään etsimään kyseistä tuotetta kirppiksien "ota ilmaiseksi"-hyllystä. Ei sinänsä, että tavaroitani haluaisin kotiin kantaa takaisin, mutta jotain rajaa sentään!
Toinen asia jota en ymmärrä on se, että ensin noukitaan tuotteita jostain pöydästä ja kun tullaankin siihen mietteeseen, että empäs haluakaan tätä tuotetta niin roiskaistaan tuote vieressä olevaan pöytään, joka ei suinkaan ole se pöytä josta tuote alunperin oli.
Tulin siihen tulokseen(taas), että ihmiset on possuja. Nöf.

*huoh*olen tuohtunut ja samalla naurattaa, että joku oikeasti halusi käsityötäni niiin paljon :D
No kuitenkin, rehellisiäkin on. Ja minäkin olin rehellinen ja ostin ylläolevan kranssin sekä kuparisen kakkukuvun ja pitsiliinan. Kaikki yhteensä maksoivat vajaat 9 euroa.
Ihana tuo kranssi... :)

Järkkäilin myös pitsejä rulliin, ovat helpommin löydettävissä tällä tapaa. Etsinnässä on sellainen rullateline.. *vinkvink* ;)
Eilen ostin Wanilla Rosesta nuo sabluunat (kuuluvat osastoon "pakko saada",tietty) ja testailinkin niitä isoäidin tyynyyn. Vaatii harjoitusta edelleen, toteaa Ruusa. Mutta hei, mieskin tykkäsi niistä! :D

Vaikka ulkona paistaa porottaa aurinko, minä se vaan sisällä roudailen huonekaluja paikasta toiseen.. En muistaakseni tullut näyttäneeksi tätä ihanaa peiliä,jonka joitakin kuukausia takaperin ostimme. Se on niin upea.. (huomaa huippuisot hengarit!) :)


Älkää tutkiko kovin tarkkaan meidän listoja ja seiniä, nämä on hutaisten pohjamaalattu, koska eteinen oli kirkkaan oranssi..! Iik.. Peilin takana oleva seinä menee jossain vaiheessa purkuun, joten paljoa ei viitsinyt panostaa, mutta pääasia että peilistä katsoessa ei näytä enää oranssilta :D


Mutta juuri äsken tulin kukkakaupasta, nyt on multaa ja lähden laittelemaan jotain kasvilavaan kasvamaan.. Ja odottelen remonttimiestä kotiin, moottoripyöräkelien alettua remontoiminen on ollut..hmm..hieman verkkaisempaa.. Mutta panelit on katossa ja seinien rimotuskin odottelee paneeleja...
Siispä terveiset täältä Iisakin kirkon rakennustyömaalta..
Ja hellettä loppuviikkoonne!!
ps. Muistakaa osallistua arvontaaan!!!! Palkintokasa on kasvanut, mutta empäs näytä miten ;)

9 kommenttia:

 1. Voi elämä tota kirppiskansaa.. :/

  VastaaPoista
 2. Hello Ruusa, oh what a dull moment with theft, understand that you are both sad and angry.
  I have the zinc letters to , they're so nice. Hugs to you / Ingela.

  VastaaPoista
 3. Hei! kiitos tervehdyksestä! Mukavaa pyhää. Kamomilla

  VastaaPoista
 4. Täytyy kyllä olla samaa mieltä, jos ei ole varaa, ei kannata mennä itseään kiusaamaan kirppikselle, seuraus voi olla noinkin surullinen. Mutta ajatellaan positiivisesti.. Langat noin 5 euroa, kirppispöytä noin 30 euroa, käsityösi Priceless... =D

  Jospa nyt ovat pitkäkynnet käyneet ja jäljelle jäävät ne maksavat asiakkaat. Ihanaa loppuviikkoa sinulle, ei anneta jästien häiritä!

  VastaaPoista
 5. Kurjaa. Ei kyllä riitä myötätuntoa varkaille. Oma pöytä sai tällä kertaa olla aika rauhassa. Ilmeisesti ei mitään varastamisen arvoista :)

  VastaaPoista
 6. Ei voi kuin ihmetellä noita ihmisiä jotka viittii tehdä tuollaista.
  Ihania aarteita olet löytänyt.
  Mukavaa helatorstaita!

  VastaaPoista
 7. Heipsan! Minäkin tuohduin puolestasi. Työkaverini vie paljon lastensa vaatteita kirppikselle ja on valittanut juuri samaa, että varkaita on näissäkin piireissä. Mitä iloa mahtaa joku saada siitä että saa toiselle pahaa mieltä. Suoraan sanoen sairasta. Lämpöä ja aurinkoa myös sinun viikonloppuusi. Nyt minäkin käytän pyhäpäiväni orvokkien istuttamiseen...kun ei vielä ole sitä kasvihuonetta ;)

  VastaaPoista
 8. Jopas sulla on kurja alku kirppiksellä ollut :o(
  Sisällä ollaan täälläkin, sairastelu kun vaan meillä jatkuu.
  Aurinkoisia päiviä sinulle!
  -kisu-

  VastaaPoista
 9. No höh!! Olipas kurja juttu!!:(

  Niinpä, kesä ja moottoripyörä ja remontti, siinäpäs vasta kolmikko...;D No, kyllä se siitä suttaantuu...;)Mieheni osti huhtikuussa moottoripyörän kans, joten ymmärrän;) Kyydissä olen jo ollut, mutta korttia siihen ei minulla ole, onneksi!;D

  Ihanaa kesäistä viikonloppua!:)

  VastaaPoista