perjantai 7. toukokuuta 2010

LOMAFIILIS!

Loma loma loma!!!
Sain eilen illalla vahvistuksen pomolta, että lomani alkaa! jipii! Viimeiseen asti piti vähän jännätä, hän kun oli jumissa Irlannissa tuhkapilven takia!
Mutta loppu hyvin kaikki hyvin!
***
Aurinkoisena päivänä kuten eilen, tekee aina mieli kukkakauppaan. Olen pikkuhiljaa ehostanut kaivonympärystä ja haalinut siihen kasveja,jotka peittävät kasvaessaan noita kaivoja. Eilen sai perennoja 2,90€/kpl joten ostin jättipoimulehteä ja verihanhikkia. Nuo katajat toivon mukaan tuovat suojaa joskus myös talon kulmalle päin..
Spreijasin pikkukorin ja laitoin ovikelloon roikkumaan aurinkoisen orvokin kera :)

Ja kirppisuutiset: Ihania lasijuttuja taas! Aina haksahdan näihin, ei voi mitään! Tuo jännä "pullo" oikealla on Riihimäen lasin pullo,en ole vastaavaa nähnyt ennen. Siinä on mitta-asteikko ja kahvakin, pohjassa teksti "Design Ole Palsby". Tietääkö kukaan mikä tämä on?!


Ostin myös tulevan keittiön rekvisiittaa : vanha,puutapeilla kokoon kasattu juustomuotti :) Ihana! Ja tuo vatkain :D
Joku juttu mulla on noihin suppiloihinkin..Niitä alkaa kasaantua eri mallisina ja värisinä..
**************************'
Ja näinhän me saatiin se 30:s lukija mukaan!!! TERVETULOA!
Sehän tarkoittaa sitten ARVONTAA! :D
Teen arvonnasta erillisen postauksen huomenna, koska olemme menossa huutokauppaan ja toivon matkalta löytyvän jotain oikein spesiaalia arvottavaksi....
***
Saattaa myös olla, että tulette näkemään hieman remonttikuvia(sitä edistystä!), sillä meillä on alkanut ilmaantua paneelia kattoon..Näyttää ihanalta!!
Sitä odotellessa mukavaa viikonlopun alkua kaikille!!

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Ihania tavaroita olet taas löytänyt! Tuo Riihimäen pullo on tuttu. Niitä on montaa eri kokoa ja tykkään niistä itsekin tosi paljon.Olettaisin niiden olevan keittiön säilytyspurkkeja. Pulloon kuuluu vielä lasikorkki, mutta kivalta näyttää ilman korkkiakin, vaikka yhden kukan maljakkona!

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos tiedosta! Minustakin tuo on kiva, ehkäpä alan metsästämään sitä korkkia nyt.. :D

  Viikonloppuja!

  VastaaPoista