perjantai 18. kesäkuuta 2010

Iloinen punapää :)

Tänään päätin viettää MINUN päivää :) Päätös alkoi aamulla,kun kasasin töissä aamupalan itselleni.Croissant ja kahvi, nam!!
Päivä jatkui kampaajalla.Brunetesta tulikin punapää ;) Ihanaa :D Jahka saa vanhaa väriä vielä enemmän pois latvoista, tulee tukasta Peppi Pitkätossu tukka :)
**
Läksin kampaajalta aikeissa mennä kauppakeskukseen, mutta vaihdoinkin suuntaa ja suunnistin Järvenpäähän Tiian Verantaan. Mikä ihana putiikki.. Nautiskelin vanilja latten (nam!) ja tein ostoksia..
Muffinsseja täytyy siis leipoa täälläkin! (joku muukin oli jossain blogissa löytänyt ihania muffinssivuokia) Tuon sinkkisen kynttilä/laatikkojutun sai alennushintaan, joten nyt sen ostin,olin siitä kauan haaveillut :)
Tavarat ovat muuten Marimekon kankaan päällä, jonka sain työkaverilta. Kyseessä Maija Isolan 1961 suunnittelema kangas "lokki".
************'
Ja sitten on taas siloteltu kylppärissä! :)
Johtoja on siellä täällä...
Tuohon peilin alle tulee siis pesuallas tasoineen. Mies nikkaroi siihen oman suunnitelmiemme mukaisen.Allas on jo valmiina,se on neliskulmainen tason päälle asennettava. Olen etsinyt tuohon vanhaa kaappia, mutta tuon nurkan mitta on sen verran erikoinen,että vaikea on löytää. Allastasostamme tulee kuitenkin irrotettava JOS vaikka vanha kaappi löytyisi joskus..

Ja kuten huomaatte noissa tuoleissaon jaloissa suojatkin vielä paikoillaan. Nämä jo aikoja sitten esittelemäni tuolit eivät luonnollisestikaan sovi tänne,kuten kuvasta näkyy.. Vasemman puoleisen tuolin paikalle tulee tuo Wanillan sisustuskirppiksen ostos puukori ja seinälle naulakot ja seinäkaappi(joka sekin meni vaihtoon ;) ).

Olen miettinyt verhoa tuohon ikkunaan,mutta se on niin kaunis ilmankin, että toistaiseksi kukat saavat toimia näkösuojana. Ikkunasta on suora näköyhteys toiseen suihkuun, etenkin kun verhoa siihen ei vielä ole paikallaan.Tosin harvoin meidän ohi kukaan tuolta menee,mutta kuitenkin..

Tästä tämä tila alkaa sitten pikkuhiljaa muodostumaan.. Autotallissa odottaa käsittelyä penkki,jonka meinaan laittaa noiden tuolien tilalla(vaikka mies sitä vielä skeptisesti vastustaa). Tiedän, että se sopii tuonne paremmin ja siitä tulee upea pienen käsittelyn jälkeen..

Ja kas tässä meidän eilinen uudistus keittiöön! :)
Irrotin siis muutaman kaapin oven,jotta tilasta tuli vähän valoisemman oloinen. Ja toinen ovi ei edes pysynyt kiinni. Saimpa ihania juttuja esille samalla!
Alakuvassa näkyy kirppislöytöni iso muovinen omenakulho. Verhotangosta roikkuu kirveliä, joka tuoreena tuoksui ihanalle!!
Hyllypapru sitä ihanaa pilkullista Clasulta :) pikkukannu kirpparilta vähän aikaa sitten.
Ylimmällä hyllyllä miehen tuomia aarteita mökiltä. Kahvimyllyssä on kaiverrettu teksti 1949, harmi vaan siitä puuttuu laatikko. Mutta hieno silti! Kahvipannun värit sopivat hyvin punaisiin Chilli-sarjan kodin pienkoneisiin. (onko tuo edes sana?).
Keittiöön päättyi tämä ihana MINUN päiväni! Kokeiltiin vielä illan päälle hankkimaani lamppua tuonne pukuhuoneeseen ja täytyy sanoa, että se on ihana.... ;)
******
Huomenna lähden siis terapiamatkalle tyttöjen kanssa Tallinnaan.. ;) Jospa sieltä löytyisi myös jotain ihanaa sisustusjuttua..

Kiitos edellisen postauksen kommenteista ja tervetuloa myös uusi lukijani! :)

Ainiin! Kävin tänään myös kirppiksellä mutkan, mutta tarjonta oli tosi heikkoa tai turkasen kallista.Olisin halunnut löytää TEILLE arpajaisvoiton, mutta etsin vielä siihen asti kunnes lukijamäärä on 40... ;) Käviköitä onkin ollut hurjasti!!Kiitos tuhannesti!
Olen niin iloinen, että pääsin taas kuvituksen kera takaisin! :)

Kuninkaallista viikonloppua kaikille! :)

1 kommentti:

  1. oij, ihana päivä. <3 täydellinen suorastaan. :)
    ompas sulla siellä kaikkea ihanaa "rompetta". <3 :D

    VastaaPoista