perjantai 11. kesäkuuta 2010

Pimeetä porukkaa..

Hei taas..kuten voitte nähdä, en ole saanut konetta kuntoon. Lisäksi tämä viikko on hurahtanut niiin kamalaa vauhtia, etten pysynyt edes perässä!
Puunkaato-asiaa on selvitelty,nyt odotellaan kuun vaihdetta ja asian ratkaisua. Ehkä alamme pikkuhiljaa toipua tästä menetyksestä, naapureilta on tullut kannustavaa palautetta asiaan.
*
Olen siis tehnyt pihahommia, siivonnut risua ja roskaa,istuttanut kukkia, vahannut listoja, tehnyt raparperisimaa, siivonnut taloa...
Niin! Ja kävinhän keskiviikkona 14 vuoden tauon jälkeen ratsastamassa! :D Takamus on vieläkin kipeä... ;D
*
Meille on tulossa tänään arvovieraita viikonlopuksi; mummo, tätini ja serkkupojat (toinen on kummipoikani), joten viikonloppuna on tiedossa hulinaa!!
Yritän ensi viikolla virittää toisen koneen niin, että saisin teille kuvia! Takapihalla kukkii alppiruusu ja voitte kuvitella miten ihana se on,kun puskalla on kokoa leveyssuuntaan n.3 metriä ja korkeutta n.2metriä..! :) Kukka on vaalean lila, ihana!!
*
Kylppärissäkin on melkein valmista! Jalkalistat ja ikkunahommat vielä paikoilleen ja sitten..sisustamaan oikein urakalla!!! Tänään täytyykin noutaa postista yksi paketti,joka pitää sisällään kylpyhuoneen sisustustavaraa... ;) Saunan ovesta ja ikkunasta tuli aivan upeat,käsiteltiin ne Liberonin mustalla spriimaalilla. Sävy on aivan upea, ai että pidän siitä!!
**
Kiitos kommentoijille myötäelämisestä. Olen käynyt lueskelemassa öisin (!) blogejanne, mutten ole kyennyt siihen aikaan kommentoimaan enää mitään älyllisesti järkevää..! :)
Mukavaa viikonloppua kaikille!!
***

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä sulle. Olet tosi ahkera!
  Minäkin olen miettinyt ratsastamista, tekis mieli kokeilla, en kyllä ole ratsastanut silleen kunnolla koskaan, mutta lähistöllä on talleja ja ne hevoset on alkaneet kiinnostamaan.
  Odottelen kuvaa siitä sun alppiruustustasi, se on varmaan tosi kaunis.
  Mukavaa viikonloppua sinulle

  VastaaPoista
 2. Kyllä ratsastus olikin pitkästä aikaa ihan mukavaa! Nuorempana piti kehittyä jne, mutta nyt ajattelisi, että olisi kiva leppoisasti käyskennellä hepan kanssa maastossa ja rentoua. :)
  Sinne vaan talleille! ;)
  Hyvää viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa saada sinulta kommentteja, kiitos niistä!

  Itse pystyn kuvittelemaan tilanteesi nuiden puiden kanssa. Meillä täällä kotitontilla on ollut paljon isoja vanhoja puita. Noin kolme vuotta sitten syksyllä sitten piti kaataa yksi komea Poppeli tuolta nurkasta. Toisesta nurkasta kaatui seuraavana talvena joku iso puu, joka kaatui suoraan meidän "holvikaaren" päälle, jonka alla menimme mieheni kanssa naimisiin. Sen takaa kaatui puolet koivusta ja senkin vierestä kaatui joku puu. Nyt sitten kaikki ne suojaisat nurkat, joita niin rakastan, ovat mennyttä. Nyt näkyy sitten naapureiden taloja ja keikkea muuta mitä ei haluaisi nähdä. =(

  Mutta ihanaa viikonloppua sinulle, viettäkäähän laatuaikaa sukulaisten kanssa!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 4. Voi että onpas teille kasautunut harmeja! Odotan kyllä innolla kuvallista raporttia, se saunan ovi kuullosti kiinnostavalta ja alppiruusut!

  VastaaPoista