lauantai 5. kesäkuuta 2010

Valon valtaama..

Hei jälleen täältä "pimeydestä".. Kone on siis mäsänä, seuraava oljenkorsi on keskiviikkona. Tiedostojen säilyttämiseksi koneen kiintolevy pitää poistaa ja koneeseen asentaa käyttöjärjestelmä uusiksi.. VOi piru!! Tätä nyt vielä halusinkin..Ylimääräiset hoidettavat asiat ovat sitten ärsyttäviä!!
Koetan saada järjestettyä toisen tietokoneen johon voin kuvia siirtää..
*********
Meillä täällä Rintelässä on tapahtunut kaameita. Meidän mielestä, ei metsurin.
No niin, voitte jo kauhulla ajatella miten kävi.. Keskiviikkona metsäkone tuli tontille ja alkoi kaatamaan merkkaamiamme puita talon ympäriltä. Hänen lähtiessä kaikki oli vielä hyvin ja merkkasimme muutaman puun lisääkin torstaita varten. Oli sovittu myös pienestä harvennuksesta ja torstaiaamuna mies taas palasi ja kerrottiin, että jos ottaisi metsiköstä kuolleet puut pois ja hieman harventaisi.
(Jos tässä kohtaa saisi kelattua taaksepäin niin emme ehkä sanoisi "hieman harventaisi".)
Tulin torstaina jännityksellä kotiin ja riemukkaana,koska olin selvinnyt VIIMEISESTÄ hammaslääkärireissusta ja kädessäni oli viimeisin JDL:n lehti.
Ajoin toisesta suunnasta hiekkatietä ja silloin pahat aavistukset alkoivat heräämään..
Meidän talo EI KOSKAAN ole näkynyt metsästä (valot joskus talvella pimeässä) ja NYT näen meidän talon nurkkaa,kattoa.... Sydän hakkasi ainakin miljoonaa.
Näky pihalla oli riipaiseva.
Metsä oli mennyttä.
***********
Niimpä oli päättänyt metsuri harventaa ja suorittaa pienen avohakkuun paikassa,jossa ei pitänyt. Kun asiaa vielä perjantaina selvitin, tämä arvioija(joka siis oli eri mies kuin konemies) naureskeli pihamaalla ja ilmoitti ensimmäisenä, että tämä on TIHEÄMPI kuin sovittiin.
NIIN KUKA SOPI?!?!?!?!?
Että olin vihainen...olen edelleen, en niinkään puista mutta tämän äijän asenteesta. Siinä oli selvästi nähtävissä se asenne, joka joillakin on kun nainen saapuu kiukkuisena paikalle.. "tuossa tuo pikkunainen nyt oikeen on vihainen, no voi...."
AAAARGH!!!!
**********
Tontilla on valoa, ei voi muuta sanoa.
Ei muuta kun pihaa rakentamaan..

EI hyvä viikko, ei.
Ensiviikosta toivon parempaa, kiitos.

6 kommenttia:

 1. Voihan voihan!!!!
  Suunta onkin nyt parempaan päin.
  Tsemppiä <3

  VastaaPoista
 2. No ei oikein voitokkaalta viikkosi kuulosta...mutta parempaa ensi viikkoa!
  -kisu-

  VastaaPoista
 3. Voi hilivata! Kylläpä on ollut harmillinen viikko sinulla... Mutta onneksi ei mitään lopullista. Tietokone korjaantuu kyllä ja metsäkin kasvaa, ajan kanssa.

  Aurinkoa päiviisi :-)

  VastaaPoista
 4. Voi harmi...kyllä oli huono viikko sinulla. Puut ei niin vaan kasva ja toiset on kyllä ihan idiootteja, miksi ei voi kysyä tarkemmin , jos ei ihan tarkkaan tiedä mitä pitää tehdä...harvennus ei ole sama kuin avohakkuu.
  Aaaargh..olen vihainen puolestasi, moisesta typeryydestä.
  Kaikesta huolimatta, tästä ei ole suunta kun ylöspäin. vai mitä?
  Rohkaisuhalaus sulle.
  T,Tuija

  VastaaPoista
 5. Voi ei. Mulla olis mennyt varmaan hermo totaalisesti.
  Isälleni kävi mökkitontin kanssa sama viime vuonna. Metsuri kaatoi ihan kaikki puut vaikka osa piti jättää. Meillä jos kaadetaan puita niin varmaan seison vieressä ettei mene yhtään väärää puuta.

  VastaaPoista
 6. Vitsi, mikä keikka! Ymmärrän, että nyppi ja lujaa.

  VastaaPoista