keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Jep,pimeää.

Jep,ei edelleenkään kuvia. *huokaus* Oikeesti on ollut niin paljon hommaa,että en ole ehtinyt paneutua kuvien siirtoon toisella koneella tms...
Olen tässä viritellyt hieman syksyä niin töissä kuin kotonaki (joo kiva, ei oo edes kesä vielä kunnolla alkanut...) ja tänään muun muassa kävin ihanassa tukussa.. ;) Oikeastaan jo toisessa ihanassa tukussa! ;D Katsotaan mitä syksy tuo tullessaan..
****
Kotoremontissa ei juurikaan ole tapahtunut. Odotan kuumeisesti, että saadaan viimeinen silaus tehtyä eli jalkalistat ja ikkunasmyygit. Jep, ne on laittamatta kun remonttimies on ollut muualla töissä viikonloppuna ja iltoina ja sairaanakin ja kun tuo sukulaisvierailukin piti hoitaa..
Uhmakkaasti hain tänään meille kuitenkin pyyhekoukut ja hienon kristallilampun valmiiksi. Jos nyt menisivät paikoilleen mahdollisimman rivakkaan....!!!
****
Viikonloppuna meinaan rentoutua tyttöjen kanssa Tallinnassa!! :D Täytyy kyllä myöntää, että rentoutuminen olisi paljon syvempää, jos saisin siivottua viimein remonttipölyt tuolta saunaosastolta ennen lähtöä.. Tuppaan olemaan sellainen tapaus, että keskeneräiset työt aiheuttaa ylimääräisiä kierroksia. Siinä onkin ollut opettelua, että jaksan tämän remontin kanssa... Kun kaikki pitäis valmistua mieluummin aika nopeesti. Ja sehän ei ole remonttimiehen tyyli.
****
Yritän purkaa angsteja pihahommissa, mutta ei sekään etene kun ei ole multaa,kun sitäkin pitäisi jostain saada..
Tyydyn kattelemaan herneitten kasvua.
Ja oottelen juhannusruusun kahden pikkiriikkisen nupun avautumista.
****
Kävinpä kirppikselläkin pitkästä aikaa! Ostin sellasen ison muovisen omenakuvioisen kulhon, made in finland. Minulla oli samanlainen pienempänä versiona, sen olen saanut äitiltä. Sitä käytettiin meillä kun olin pikkuinen :) No, kiva etten voi näyttää siitä kuvaa.
****
Hmm...kuulenko herneenpalon kutsuvan kasvuaan ihastelemaan..On siis mentävä! :)

Voikaa hyvin mimmit! ;)

1 kommentti:

  1. Jaksamista sinne kaiken kiireen keskelle.
    Liityin lukijaksesi,olen jo aikaisemminkin käynyt seurailemassa blogiasi ja tykkään siitä.

    Tilailin niitä vuokia.Laitoin sähköpostia.

    Mukavaa ja rentouttavaa matkaa.

    VastaaPoista