maanantai 15. maaliskuuta 2010

Esimakua remontista!

Sillä välin kun Nisu ja Pulla ottivat rennosti, kulpyhuoneosastolla yritettiin saada tästä:
...jotain parempaa aikaiseksi! Ja vaikeuksien kautta voittoon (lauantai meni laatoituksen osalta niin "plörinäksi" kun olla ja voi, siitä ei viitsi edes kertoa), joten tässä on nyt nähtävissä mitä tuleman pitää! :)

Kuvat eivät tee oikeutta tuolle kuviolaatalle!! Olen täysin ihastunut siihen! Saunan ikkunasta tuleva valo valaisee tuon niin kauniisti kimaltelemaan..Oih ja voih! :)
Nyt odottelemme sitten lattialaattaa, sen pitäisi tulla tällä tai ensi viikolla. Toivoa sopii, ettei satamalakko viivytä niitten tuloa, joten peukut pystyyn!

Jotain tällaista on siis tulossa!Tämä kuva on otettu saunan ovelta ja tuossa tikkaiden kohdalla vasemmalla on oviaukko pukuhuoneeseen. Pukuhuoneeseen tulee valkoiset pystypanelit seiniin ja koko tilaan tulee musta lattialaatta.
****
Täälläpä ei juurikaan tule tänä vuonna pääsiäistä tehtyä,kun paikat on niin sekaisin.. Narsisseja ostin ja laitoin pienet puput niihin jotka sain työkaverilta taannoin. Siinä olkoon meidän pääsiäinen tänä vuonna..No, suklaamunia ostan kyllä! :)
Tein tänään mukavia löytöjä Pentikin myymälästä, niistä joskus enemmän. Nyt nautiskelen hieman hiljaisuudesta, mies on iltatöissä.. ;)

6 kommenttia:

 1. Hienoa tulee.
  Jaksamisia remonttiin.
  Taas nuo ihanat söpöliinit kisut.
  Oi että olen niin ihastunut Pullaan ja Nisuun.
  Suloiset mussukat!!!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä remonttiin! Laitat varmasti joskus kuviolaatasta lähi-kuvaa?
  Meillä oli pari vuotta sitten pääsiäisen aikoihin koko alakerta pölyn vallassa, purettiin lattioita ja seiniä. Silloin taisi meillä olla pääsiäinen tehty suklaamunista ja lasten tekemistä koristuksista. Ja hyvin meni.

  Mukavaa alkanutta viikkoa! Täällä satelee lunta, ei hyvä juttu!
  -kisu-

  VastaaPoista
 3. upee kuviolaatta! kyllä tulee hieno!!

  VastaaPoista
 4. Taas niin suloinen kuva kisuleista! Laita tosiaan laatoista joskus lähikuvaa, uskon että kylppäristä tulee hieno! Mitä teitte kylpyammeelle?

  VastaaPoista
 5. Hienolta näyttää jo nyt, innolla odotan lisää kuvia ;) Remontti-intoa vain sinnekin!

  VastaaPoista
 6. Olivieno; amme jököttää tuolla pihamaalla männyn ja lumen alla...Ei ollut mitenkään hyvässä kunnossa, mutta katsotaan löytyykö sille jotain käyttöä jossain..

  VastaaPoista