keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Vanhan Rouvan kauneushoito

Muistatteko vielä tämän vanhan Rouvan joka saapui kotiimme kahvipannun kanssa tuossa muutamia viikkoja sitten? Rouva oli melko "outseason" ja ilmaisi halunsa muodonmuutosleikkiin. Ensin hän oli sitä mieltä, että blondeilla on hauskempaa, mutta muutti mielensä matkalla soveltuakseen vanhan Herra kiikkustuolin kumppaniksi.
Ja kas tässä. Rouvasta kuoriutui upea daami Herra kiikkutuolille :)
Kyllä bruneteillakin on kivaa!Ja jotta jaksaisin sipustella keväällä leskenlehtiä tiiraamassa, on oltava asianmukaiset varusteet. Näillä on hyvä hiippailla aamuhämärässä... maksoi vajaan kympin Terrassa.
Tuli ommeltuakin viikonlopun ompelukone tuliaisella ja tehtyä pieniä painantatöitä.. Tässä viimeisin, kuppi kaakaota olkaa hyvä! :) (näköjään pienellä rypyllä höystettynä ;) )

Viikonloppuna siirtelin tomaatinalkuja isompiin ruukkuihin kasvamaan, samoin basilikaa parempaan purnukkaan. Jotain on alkanut tapahtumaan myös pienissä ja isoissa kukkamukuloissa, jos tietäisin niin kertoisin mitä siellä kasvaa.. :D No, ainakin hyasintti ja tulppaaneja, pienistä en tiedä, hävitin pussin ja menin sekaisin.. Samapa tuo, pääasia että jotain kasvaa!
************
Meidän remontti takkuaa; lattialaattoja odotetaan.... Tämän viikon perjantaina saadaan tieto siitä milloin laatat mahdollisesti tulevat keskusvarastoon. Jos ne sanovat, että viikkoja vielä menee niin lähdemme kyselemään mistä saataisiin nopeasti jotkut kelpuutettavat laatat. Niitä vain on niin vähän mitä kelpuuttaisimme... :D
***********
Aurinko se jaksaa paistaa jo päivittäin, ompas omituista, mutta ah niin kivaa! Aurinko on kyllä kumma, kun aina se tuo tuon pölyn mukanaan. En tykkää.
Kuitenkin;
Loistavaa viikkoa kaikille!!

6 kommenttia:

 1. Upea jakkara!
  Ja tsemppiä teille laatta-rintamalle. Kyllä meilläkin tässä remppa hommassa välillä tuntuu, että kaikki takkuaa ja välillä taas luistaa niin loistavasti...
  Aurinkoisia kevätpäiviä!
  -kisu-

  VastaaPoista
 2. Hieno muodonmuutos jakkaralle :)

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Ihana, ihana jakkara!!!! Taitavat tassut sinulla, ja tuo estetiikan taitokin hyppysissä!

  Auringonsäteitä viikonloppuusi!!!

  VastaaPoista