lauantai 6. maaliskuuta 2010

Uskomaton tuuri!!!

Tänään meitä onnisti ehkäpä paremmin kuin koskaan!!
Kaikki sai alkunsa aamusta, kun ajattelin lähteä kirppikselle, enkä oikein edes tiennyt mille menisin, joten suuntasin kulkuni Klaukkalaan.. ..löysin hyllystä tuon bambu purnukan eurolla! Samasta hyllystä edelleen eurolla lähti mukaan nämä kukkaruukut ja Tiimarista jotain pientä kivaa..
..kävimme remppatarvikkeita hakemassa ja mukaan tarttui ale-laarista tämä ihana valkoinen ISO lyhty, hinta vain 4,50€,koskapa siitä puuttui kahva. Kuka sitä nyt tarviikaan..! :D

Mutta kuulkaas ystävät... Noin kaksi viikkoa sitten näin eräässä osto-ja myyntiliikkeessä vanhan ompelukoneen jalat ja sain idean, että voisimme tehdä sellaisista pöydän pukuhuoneeseen,koska sinne on tulossa takorautaa ym sen kaltaista tyyliä. En ostanut jalkoja silloin,jäin miettimään.
Menin perjantaina samaiseen liikkeeseen katsomaan vieläkö jalat ovat myynnissä aikomuksena ostaakin ne. Olihan ne siellä 65 euron hintaan. Löysin kuitenkin sieltä myös erilaiset jalat,tässä oli konekin mukana ja maksoi 50€. En sitten osannut tehdä päätöstä asiasta, joten päätin, että puhun miehen kanssa ja käymme sitten hakemassa jomman kumman.
Tänään sitten suuntasin sinne Klaukkalaan.. Näin siellä tämän alla olevan Singerin, joka maksoi 25 euroa!!!! Arvatkaa tuliko kiire kassalle... Nyt se siis seisoo meidän entisestään sekavassa olohuoneessa :D
Ja minä olen niiiin onnellinen!

Ja tämän lisäksi löysimme haluamamme lamput -30% alennuksella,joten säästimme reilut 20 euroa niissäkin!

Kyllä nyt kelpaa! Ihanat koristelaatat ovat tuolla myös odottamassa seinälle pääsyä ja ensi viikolla saamme toivon mukaan loput seinälaatat. Vesieristystä on tiedossa huomenna. Ja ulkoilua jos sää jatkuu tämän päivän kaltaisena!

Nyt toisenlaisten Singereitten pariin; olen koukussa American Idolssiin ja ne on aina pakko katsoa! :) Kyllä ameriikkalaiset osaa tämän tosi-tv:n teon!

Mukavaa lauantaita!

1 kommentti:

  1. Hei!

    Ihanaa että löysit noin kivoja aarteita, ja vieläpä edullisesti! Tuntuu hetken taivaalta kun onnistuu löytämään jotain mitä on toivonut ;))

    Mukavaa naistenpäivää sinulle!

    VastaaPoista