tiistai 16. maaliskuuta 2010

Laatoitus ja shoppailu :)

Laatan lähikuvaa kyseltiin, tässä sellainen-ainakin jokin osviittaa antava! On nimittäin vaikea laatta kuvata, kun toisesta kulmasta näkyy tuo "bling-bling"-osuus ja toisesta sitten tummempi sama kuvio..
Tässä nyt vielä kokonaiskuva ilman nauhoja ym.. :) Heti tuossa vasemmalla seinällä on vielä yksi tuollainen koristelaattarivi.

En ole käynyt kirppiksellä kovin pitkään aikaan (asia täytynee korjata ensitilassa huomenna!), mutta kävin muuten shoppaamassa! Enkä voinut olla ostamatta Hemtexiltä tuota tumman harmaata torkkupeittoa(toiselta puolelta fleece-kangasta), vaalea kuviollinen pöytäliina sekä toivorikkaasti kesäksi ulos tuollainen pirtsakka kaitaliina! Kaikki nämä yht. 16€! :)
Myös viime viikonloppuna tuli tehtyä ostoksia (kun halavalla sai..) ja ostin ison ja kaksi pientä koria yht.n.12€.

Ja eilen pyörähdin Pentikin tehtaanmyymälässä ja samalla sekatavarakaupassa, josta löytyi mukaan nämä valkoiset korit. Ajatuksissani aivan täydelliset tulevaan pukuhuoneeseen! Ja halavalla.. 11€. Tosi jämäkät korit!

Kuvan esikko on kukkaruukussa, joita myytiin Terrassa 1€/kpl! Ostin niitä 5.. ;D
Remonttimenoa ja sisustuksesta haaveilua on ollut tämä alkuviikko! Mutta sanompa teille, että tuo lumisade ihan oikeesti jo riittäisi!! Ja pakkaset myös!


Tällä viikolla on kuulkaas makeaa maha täydeltä tiedossa;menemme torstaina vierailemaan Fazerin tehtaalle =b Ehkä joutuu ostamaan jotain..


Ja odotan myös kovin perjantaita, kun kaverijoukkio saapuu taloomme ensimmäistä kertaa ja juhlimme synttäreitä ja elämää yleensä! :)

Ihanaa ja tervetullutta vaihtelua remonttiin ja työelämän kiemuroihin.

Life is good.


Ihanaa viikonjatkoa kaikille!

P.S. Kiitokset kommentoijille edellisessä postauksessa! On kiva lueskella kommenttejanne samoin kuin blogejanne!

4 kommenttia:

 1. tuo laatta on kyllä tosi hieno!

  VastaaPoista
 2. Erittäin kiva tuo kuvio, tykkään kovasti=)

  VastaaPoista
 3. Kaunista tuo laatta.
  Mun kevennetty linjani ei varmaan tykkäisi Fazerilla vierailusta...

  Kivaa viikon jatkoa!
  -kisu-

  VastaaPoista
 4. Hienot laatat! Kivoja shoppailuja, alkoi heti tehdä mieli kans!

  VastaaPoista