torstai 11. maaliskuuta 2010

Mitä kuuluu kotiin nro 1?

Meillä on ihmetelty täällä, että mitä tuolta räystäältä tippuu ja mikä on tuo outo valoilmiö :) Nisu ja Pulla istuivat piiiiitkään vierekkäin ja katselivat ulos kevään ihmeitä. Nämä meidän "rohkeat" maalaiskissat eivät kyllä ulos menneet, vaikka ilma sen sallisikin.. Saapa nähdä mitä näittenkin hiirestämisestä tulee...

Minä sen sijaan olen ommellut ja ostellut kaikkea ihanaa materiaalia tuunauksiin ja ompeluksiin. Mies toi eräänä päivänä tuollasen sinkkipurkki-kavalkaadin.

Siis minähän en ole mikään Tilda ihminen. Ne on kyllä kivoja,mutta vähän turhan hempeitä makuuni..No,kuinkas sitten kävikään :) Pakko oli ostaa ku halavalla sai ;) Jossain vaiheessa tuo kirja oli minulla lainassa, mutta siellä on muutamat hyvät kaavat, joten miksipä ei. Maksoi siis 10€.
En muista kuka vannoin jossain blogissa näitten pesuaineitten nimeen, mutta minä ainakin!! Ihania tuoksuja, helppo käyttää ja kyllä lähtee(ja ekologista)!! Päätin tässä maaliskuun puolen välin tienoilla luopua Christmas -tuoksusta ja erityisesti tuo laventeli miellytti kyllä! Ihana tuoksu jäi veskiin torstain siivouspäivän kunniaksi!

Kävinhän tässä jo alkuviikostakin shoppailemassa. Mukaani tarttui tuo ihan kulahtanut kahvipannu 2€ ja tuo jakkara 7€:lla. Ehkä voisin sen päällystää...
Ja sitten nuo valkoiset korit; äsken näin niitä pienempänä tuolla eräässä sisustusliikkeessä ja se pienempi maksoi 17,50€! No vähän iloisena lähdin sieltä ulos, nimittäin noita koreja ostin kaksi kirppikseltä ja ne maksoivat yhteensä 7€... :))
Tällä viikolla täällä kodissa nro 1 siis kuuluu erinomaista;viikonloppu lähestyy ja se tietää sitä, että meillä alkaa suihkuseinien laatoitus!! Laatat jököttävät tuossa eteisessä kauniina ku mitkä!! :)
Mutta aivan ihanaa tulevaa viikonloppua kaikille!!


Muutama sitten mietiskeli mikä onkaan työpaikkani...No, kerrottakoon vaikka sen verran, että olen sosiaalialalla. :)

9 kommenttia:

  1. Onpa suloiset kisuliinit.
    Ihanat mussukat.
    Kivoja lyötöjä , ihania ostoksia olet tehnyt ja oikein sopiva hinta noilla koreilla.
    Kiva kun joskus tekee hyviä löytöjä.
    En ole kokeillut noita siivousaineita.
    Täytyy kyllä kokeilla.
    Ostin Cittarista uutta pesuainetta.
    Tää on Kiillon valmistama , punaista litkua ja lukee yleispuhdistusaine ja nimi on Ihana Apilankukka. Ai että meillä tuoksuu hyvälle siivouspäivänä.
    Kivaa tuoksuvaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi!
    Ihanat kisut ja tuo kahvipannu on niiiiin söpööö.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Kuva Nisusta ja Pullasta on hauska ja niin hieno samalla! Jakkarasi saattaaa tarvita pientä ehostusta taitavissa käsissäsi.

    Osasit kyllä herättää uteliaisuuden työpaikkaasi kohtaan.

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Ihanat kisut, kuva on hieno! Mä en itse vain olla kisujen lähellä, olen todella allerginen, kuvien kautta vain kissoja ihailtava.
    Ja noita pesuaineita aattelin kans hankkia, josko vaikka mun siivousinnostus nousisi...?

    Mukavaa viikonloppua

    -kisuallerginen kisu-

    Mä poistin tuosta edellisestä kommenttini, oli ihan liian vaikeasti ymmärrettävä kirjoitusvirheiden takia...

    VastaaPoista
  6. Olivieno; aika varmaan se jakkara jotain käsittelyä tarvitsee.. :) Vaikka onhan tuo aika retro! ;)

    Kisu;Kyllä noilla aineilla siivouskin tuntuu ihanalta! Siivosin vessan uudelleen,että ihana tuoksu tulisi taas takaisin. :D

    Kevätterkut myös muille kommentoijille ja hyvät viikonloput!

    VastaaPoista
  7. ;D Ai, että noita kisukaveruksia! Voipi olla, että se peto löytyy sitten kitenkin sieltä jostain kesän lähestyessä, meinaa itsellä on todella lötkö kollikissa, joka on peto hiirille ja valitettavasti myös linnuille...;)
    Tuosta jakkarasta tulee vielä upea!
    Sinullahan on ollut mielenkiintoista siellä työssäsi:)
    Hyvää viikonloppua!:)

    VastaaPoista
  8. TEILLÄ ON SÖPÖT KISUT! Olet tehnyt kivoja ostoksia tosiaan. Iskin silmäni tuohon retrojakkaraan. Kyllä se uuden päällisen kaipaa, jaloille ei varmaan kannata tehdä mitään =D
    En ole päässyt moneen viikkoon kirppikselle, byääh. Tekis mieli käydä Femmassa.
    Näytä kuvia valmiista suihkuseinästä.

    VastaaPoista
  9. Nisu ja Pulla kiittävät kehuistanne ;)
    Hanni;retrojakkaran jalat ym on tosiaan hyvässä kunnossa,huomenna taitaa olla pakko päästä kangaskauppaan hiplaamaan päälliseen kangasta.. Toivon mukaan vielä myöhemmin tänä iltana luvassa on suihkuseinä-väliaikapostaus ;)

    VastaaPoista