perjantai 5. maaliskuuta 2010

Kukkia ja sidontaa

Työpaikalla oli tänään uuden nimen julkistamistilaisuus. Saimme tämän ihanan kukkakimpun ja toin sen kotiin ilahduttamaan viikonloppua. Muut talon naiset saivat viedä tulppaanit mukanaan tulevan naistenpäivän kunniaksi. Meillä oli onnistunut päivä! :) HARMI kun unohdin kameran kotiin...
Eilen minua ilahdutettiin kimpulla tulppaaneja. Tulipa hieno kontrasti tähän kuvaan, kukat näyttävät upeilta! Tulppaanit ovat ihania ja tuovat kevättä taloon!

Ompelin joitakin sydämiä, lähtevät maailmalle tehtäväänsä hoitamaan.. Olen sydämen asialla ;)
(Nauhat ja muut jutskat vielä ennen postitusta)

Perjantain kunniaksi kävin kirppiksellä ja kas! Löysin jo toisen emalisen sydänvadin, tämä on hieman pienempi kuin aiemmin löytämäni. Kivaa! Lisäksi mukaan tarttui tuollainen vanha suppilo, teesihti sekä nuo "kapulat", jotka käsittääkseni kuuluvat kangaspuihin. Vai onko jollain joku muu ajatus niistä? Jokatapauksessa olen varma, että ne tulevat johonkin käyttöön...

Niin ja nythän minulla on kokonainen "Ruusa Maison" varjostinperhe! Löysin tänään vielä yhden pienen eurolla!! Tämä tuleva "Ruusa Maison" tulee sitten joskus johonkin ja jonkinlaisena :D Koko perhe tuli maksamaan alle 10 euroa, kohtuullista sanon minä.
************************************************************************************
HUH, olen selvinnyt tästä viikosta joka piti sisällään kyllä kaikenlaista..Kiirettä, hammaslääkärituskaa, ankeaa mieltä ja pientä stressiäkin, mutta nyt tuntuu siltä, että kaikki on voitettu ja voi todella huokaista! Lähdemme hakemaan sitä kauan odotettua koristelaattaa ja pääsemme vesieristämään viikonloppuna. Sen jälkeen sitten odotellaan vain niitä muita laattoja, jotka on lupailtu viikolla 11 tai 12....*huokaus*
Toivottavasti tässä postauksessani ei ollut niin paljon kirjoitusvirheitä kuin edellisissä.. :D
Näppäimistöni vetelee viimeisiään ja välistä jättää kirjaimia pois.
Tervetuloa uudet lukijat ja kiitos paljon edellisen postauksen mieltä lämmittäville kommenteille! :)
Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!!

5 kommenttia:

 1. Olen kade. En löydä mitään kivaa kirppareilta ja sinullakin on ihania aarteita... Hyvä tuotemerkki, Ruusa Maison!

  VastaaPoista
 2. Juup näyttää vanhanaikasten kangaspuiden osilta...pyöröpuut vai mitkä lie suomeksi, en oo varma. Uusissa on toplattor, sidolattor..jne..välittäjät kaiketi suomenkielinen nimi ja helpompi tehdä sidonnat ja helpompi käyttää. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania löytöjä ja kauniita kevään tuovia kukkia! Aurinkoista viikonloppua ;)

  VastaaPoista
 4. Ihania kukkasia. Se on tämä kevät tai ainakin kevään odotus, kun tuntuu, että aina on oltava kimppu kukkäsia maljakossa.
  Ihania löytöjä jälleen olet tehnyt, nuo varjostimet on aivan yli-ihanat (ihan vähän oon kade) ja tuotemerkkisi on aivan huippu!

  Mukavaa viikonloppua!
  -kisu-

  VastaaPoista
 5. Ekaa kertaa täällä kurkistelemassa. Oikein mukavalta näyttää.
  Todella löytö tuo ompelupöytä jutska. Olen etsinyt itsekin tuommoista. Tykkäisin maalata valkoiseksi. Kalliita on vaan tullut vastaan. En viitsis maksaa itseeni ihan kipeäksi.
  Ihana keväinen tulppukimppu.
  Jatkan kurkkailua...
  Kivaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista