sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Kirppisretkellä

Tänään läksimme aamutuimaan kaverin kanssa kirppisretkellä Hämeenlinnaan. Ehdimme kiertää kolmella kirppiksellä, isoilla ja pienillä. Jotain pientä tarttui tietty mukaankin, kuten alla oleva kynttilänjalka ja pieni potta :)
Minulla oli huutiksessa myynnissä Ikean tv-taso ja seinähylly. Ostajakin oli jo,piti tulla ne tänään hakemaan.Ostaja ilmoitti yli tunti sovitun ajan jälkeen sähköpostilla, ettei tulekaan..!! Hänellä oli myös numeroni, että kihisin kiukusta kun ei voinut aiemmin ilmoittaa! Oli kuulema löytänyt halvalla saman Ikean palautuspuolelta..
No, laitoin ne uudelleen myyntiin eri paikkoihin, myös tänne,jos joku sattuu innostumaan korkeakiiltoisesta punaisesta,ota yhteyttä! :)
Viikonloppu meni taaaas ihan liian nopeasti!!! Onneksi meillä oli näin hauskaa...

Mukavaa viikonalkua kaikille!!!! :)

5 kommenttia:

 1. Hienot löydöt kirppiksiltä! Missäpäin Hämeenlinnaa niitä kirppiksiä on? Olisi joskus kiva sielläpäinkin käydä kirppiksillä...:)

  Olisi kyllä ollut kiva, että ostaja olisi aikaisemmin ilmoittanut, ettei tarvitsisi turhaan odotella.

  Tuo kissakuva on yliveto, niin hauska!!;D

  Oikein iloista uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihhhih, oi tuota kissa, täydellinen kuva, tästä tuli kunnon nauravainen hymy huuleen. Hymyilen nyt kirjoittaessanikin. Rakastan kirppareita, ihanat löydöt teit =)

  VastaaPoista
 3. Marge; Jos tuntisin Hämeenlinnaa niin kertoisi tarkemmin,mutta Kantolassa(siellä tehdasalueella) oli semmonen iso kirppis ja siinä vieressä pienempi,nimiä en muista. Yksi oli Star-kirppis joka oli rautatieaseman lähellä. Kaveri oli oppaana ja sanoi, että meiltä jäi joku hyvä kirppis näkemättä eli seikkailen sinne vielä uudelleen joskus :)

  Hyvä että Nisu sai porukan hyvälle tuulelle, niin se saa meidätkin! :D

  VastaaPoista
 4. Vielä lisäys Margelle; kirppikset oli Kantolan Kammari(Vanajantie 5) ja Hämeenlinnan Suurkirppis (Keksikatu 5). Kuiteistahan nämä selviää... ;D

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Harmittaa puolestasi mönkään menneet kaupat :/ Toivon että uusi ostaja löytyy pian! Kisukuva on niin mahtava!! Näyttää niin makeasti nauravalta kaverilta:))

  Kaikkea kivaa viikkoosi!

  VastaaPoista