tiistai 9. helmikuuta 2010

Kirppistä ja hyvinvointia!

Tänä mukavana tiistaina olen käynyt hammaslääkärissä...AU!!(sana mukava siis silkkaa ironiaa) Joillekin meistä on vain luotu tosi huonot hampaat, vaikka niitä hoitaisi miten oppikirjojen mukaan. Joten minäpä siis joudun tuhlaamaan omaisuuttani tähän tarkoitukseen. Nyt on puudutus laantunut ja on särkemisen aika.... :/ Lääkettä vaan, kyllä se tästä(kun vaan saisi nukuttua..)Siellä maatessani ja penkkiä puristaessani mietin, että näilläkin rahoilla olisi jo saanut kasvihuoneen, ompelukoneen... *huokaus* Mutta rohkeudesta palkitaan; kotiin oli ilmestynyt tulppaaneja, lempivärisiäni valkoisia. :)

Myös eilen oli oma terveys päivän sana ja siltä reissulta palatessani kipaisin kirppiksellä! Tämmöiset lasijutskat kannoin sieltä kotiin 4€.
Kerään Riihimäen kodintölkkejä ja niistä puuttuu 3 litrainen. Eilenpä löysin 2,5 litraisen,joten olen jo lähellä.... :) Ja maksoikin 4 euroa! En hankkinut noita puolikkaita ennen kuin kuulin, että Oulun antiikki-ja sisustusmessuilta löytyi 1,5 litrainen, joka on tulossa luokseni viikon päästä! Okei, viikonloppuna Hämeenlinnan kirppiksellä oli 3 litrainen,mutta siitä pyydettiin 20€ ja se on LIIKAA se! Etsintä jatkuu näiltä osin...

Mutta MAHTAVA juttu on se, että otin työpaikalta eilen OMPELUKONEEN lainaan,kunnes saan ostettua itselleni uuden. Sillä sitä sitten surruteltiin eilinen ilta :) Kone on tismalleen samanlainen kuin millä aiemmin ompelin, mutta huomattavan paljon hiljaisempi! Tämän suloisen Evan olen siis sijoittanut kotiini ja aion pitää siitä hyvää huolta!

Remonttirintamallakin etenee mukavaan tahtiin. Kävimme Ikeassa katsastamassa kodinhoitohuoneen kalustemahdollisuuksia ja löysimme paremman hyllyn kuin olimme ajatelleetkaan!! Huoneesta tulee mahtava....


Ensimmäisen kuvan sydän syntyi eilen, samoin kuin tämä edellinen, joka päätyy työpaikan naistenvessaan. Paljon muitakin ompeluksia syntyi eilen, mutta niistä myöhemmin.
Kerron myös tulevana viikoloppuna huutiksesta toissapäivänä tekemästäni ostoksesta, koska silloin haemme sen kotiin..!

Ja muistetaampa se käsien pesu, etenkin näin flunssa-aikoina! Terveyttä kaikille!! :)

P.S. Osaisiko joku valaista minua miten saan blogeihinne näkyviin,että olen lukijana Ruusa nimellä enkä suinkaan jmj0102, jonka tämä nyt antaa lukijanimekseni teidän blogeissa?!?

5 kommenttia:

 1. Pikaista hammaskaluston paranemista! Toivottavasti kipu laantuu pian. Kävin tänään täydentämässä Oliverissa, siellä on nyt kaikkea ja vaikka mitä =D

  VastaaPoista
 2. Tänks Hanni! Huomenna on pakko yrittää ehtiä sinne, nyt on pahasti työt haitanneet harrasteita..! :D

  VastaaPoista
 3. Så fina dina hjärtan är, har du sytt dom själv?
  Ha en fortsatt härlig vecka.
  Kram på dig/Ingela.

  VastaaPoista
 4. Tack Ingela! Jag har sytt hjärtan själv. Bra veckoslut för dig! By the way; I do understand what you are writing in swedish, hopefully you don`t mind if I write back in english, because my swedish is "dåligt". :) Kanske jag måste träna lite mera svenska ;)

  VastaaPoista