maanantai 15. helmikuuta 2010

Onnellinen päivä!

Eilisen Ystävänpäivän jälkeen minulla oli tänäänkin sydämellinen olo! Olimpa onnesta soikea kun näin tämän emalisen ihanuuden ja sain sen (ja kangasta) eurolla! Olin tästä siksi niin iloinen, että Hämeenlinnan kirppiksellä näin tällaisen, mutta se oli kassalla käytössä,eikä siis myynnissä. Tästä tuli niin pirtsakka ja kesäinen mieli, että suorastaan maistan ne mansikat jotka tuossa kupposessa kesällä komeilevat....*nam* (on muuten ihanan vehreä tuoksu tässä karpaattienkellossa,tulee niin kesä mieleen..)
Mutta tässä... :) Olen jo pitkään toivonut törmääväni tähän kirppiksellä ja tänään se päivä oli-itseasiassa kaksikin kertaa! Ensimmäisellä kirppiksellä oli isompi sinkkisellä laudalla 25€... Niin paljon en siitä halunnut maksaa ja ONNEKSI menin kierrätyskeskukseen, sillä tämä odotti minua siellä 11 euron hintaan ja lasisena, jota toivoinkin! Puuosasta on erotettavissa logo sekä teksti Kokkola-Suomi. Tämä se sitten koristaa meidän kodinhoitohuonetta.. (jota mies parhaillaan kuroo kasaan..)
<3 Ihanaa pyykinpesua! Täytyy pieni sydänrivistö ommella tuohon yläosaan tai jotain muuta kivaa...
Joten olimpas onnekas tänään! Sain myös kirpparilta mukaani pienen lasisen purnukan(toiselle jo kotona olevalle kaveriksi) sekä alla olevan rottinkisen ison lehti korin, joka tulee todennäköisesti askarteluhuoneeseen lahjapaperirullien ym rullien koriksi,koska on siihen sopivan korkea.
Ompeluksiakin tuli harrastettua koko sunnuntai, mutta taaas joudun panttaamaan näitä, koska ovat lahjaksi menossa..Tulevana viikonloppuna onkin luvassa oikein lahjaompelu-postaus!
Jostain kumman syystä kaikki sukulaiset ja kaverit ovat syntyneet helmikuussa, joten juhlia ja lahjamietintöjä riittää...Tietenkin sen lisäksi, että joutuu miettimään mitä itselle hankkisi ;)
Iloisin mielin ollaan tänään(kin) oltu niinkuin tuli oltua 30v. sittenkin potalla istuskellessa...

Iloista ja ihanaa viikkoa kaikille!!!! (ja tervetuloa uudet lukijani!)7 kommenttia:

 1. Onnemme on monesti pienestä kiinni :)

  Hienoa kun teit löytösi!

  VastaaPoista
 2. Hienoja löytöjä tosiaan teit! Tuollaisen pyykkilaudan minäkin haluaisin, mutta ei ole vielä tullut vastaan...

  VastaaPoista
 3. Heipparallaa!!! Ihana blogi sinulla! :) Kivoja löytöjä - tuosta emaliastiasta tuli mamma mieleen, kesäisin kerättiin mansikoita mummolassa tuohon kippoon ja niitä syötiin riisipuuron kanssa. ♥

  VastaaPoista
 4. Ihania & edullisia löytöjä; varsinkin toi sydänkippo<3

  VastaaPoista
 5. Aikas loistava kirpputorikierros! Erittäin hyvä löydös tuo pyykkilauta, lasinen onkin aina astetta mukavampi :) Hyvin on lykästänyt!

  VastaaPoista
 6. Ihastuttava kuva sinusta! Niinhän se on että kirpparit on aarteita pullollaan, joskus niitä on vaan hankala löytää kaiken tarpeettoman seasta. Hienot löydöt, tuollainen kori olisi täälläkin tarpeellinen.

  VastaaPoista