lauantai 13. helmikuuta 2010

Nouto-ja löytöretkellä!

Herätys tapahtui kissojen toimesta klo 6, mikä ei ollut lainkaan suunnitelmissani!! Onneksi kuitenkin mieli on jo kohonnut vaikka kiukkuisesti aamu alkoikin..

Yksi syy ilon aiheeseen on siis tämä ostokseni huutiksesta: Jep, ovi. :) Hieno ja todella hyväkuntoinen vanha puuovi upeasta, vanhasta kerrostalosta Hesasta. Toistaiseksi se saa olla tuollainen, kunnes pääsen itseni kanssa selvyyteen siitä mihin tehtävään se on meille tulossa..

"Hieman" huonokuntoisempi ja isompi ovi odottaa käsittelyä autotallissa...samoin kuin tuo penkkikin..Paluumatkalla poikkesimme remonttitarpeita hankkimaan ja kas-löytyi tuolit pukuhuoneeseen! Erittäin hyvät istua ja erittäin halvalla. Mukaan tuli istuintyynytkin, jotka kuvasta puuttuvat. Ovat siis polyrottinkia. Kuvassa vähän kumman väriset,mutta mustat ovat luonnossa! Ihanat... :)Ja tähän loppuun on pakko kertoa viime öisestä unesta:olin TB-huoltoasemalla kassaneitinä ja ilmeisesti en ollut kovin hyvä, koska sain eka työpäivänä potkut. Jouduin lähtemään se työasu päällä pois sieltä.. :D En siis ole kaupallisella alalla ja ilmeisesti siihen ei kannata vaihtaakaan, jos uniin on uskominen! Mitä unta sinä näin viimeksi??

Levollista viikonloppua kaikille ja hyvää huomista Ystävänpäivää! Tässä lähtevät ompelusydämin (keskeneräisin sellaisin) lämpimät terveiset ystävilleni ja muille hyville ihmisille! (okei pomo, myös sinulle! ;) )

6 kommenttia:

 1. Meillä oli myös aikainen herätys, mutta vain siksi kun kaksi kuumeista tytteliä kömpi viereen.

  Ihania löytöjä taas olet tehnyt.

  Hyvää ystävänpäivää!
  -kisu-

  VastaaPoista
 2. Hienoja ovia! Minneköhän ne johtavat? Kiva, että lyhty pääsi hyvään kotiin =D Nuo herätyskellosi ovat aivan mahtavia.

  Mukavat Ystävänpäivätoivotukset!

  Millä tietokoneohjelmalla saat nuo sydämien tekstit tehtyä? Eikös ne pidä kirjoittaa käänteisesti sille silitettävälle tulostusliuskalle?

  VastaaPoista
 3. Lyhty on niiiin ihana!! :)

  Nuo tekstit on kirjoitettu ihan wordillä.Tulostimessa on asetus,joka kääntää ne tulostusvaiheessa peilikuvaksi siihen siirtopaperiin.

  Hauskaa laskiaista ja ystispäivää!!

  VastaaPoista
 4. ♥Sydämellistä Ystävänpäivää!♥

  VastaaPoista
 5. Kauniit ovet. Ja toivottavasti et pahastu mutta minusta tuo "huonokuntoisempi" on aivan ihana juuri tuollaisenaan, minä en tekisi sille mitään. Hienot kirppislöydöt myös ed. postauksessa!

  VastaaPoista
 6. Voi en toki pahastu! Tuo rosoisempi ovi on kovin ihana, mutta niin likainen, että putsauksessa irtoaa varmaan loputkin maalit...Toiselta puolelta se on tosi ikävän näköinen, ollut ulko-ovena ja sen on näköinen.. Mutta tyyliltään se on kiva kyllä:)
  Tuo uudempikin tulee saamaan vanhennuskäsittelyn jahka joskus keksin mikä on paras käyttötapa sille :)

  VastaaPoista