perjantai 26. helmikuuta 2010

Päivä täynnä sisustusta...

Kun ihmisellä on noin 150 erilaista pientä,sinkkistä vuokaa, sitä äkkiseltään luulisi, että ne riittää.. Mutta ei, se on väärä luulo. On ostettava lisää, jos juuuuuri sellaista ei kuitenkaan löydy 150:n joukosta.. Siis ihan silkkaa hulluutta, van kun halavalla sai... Kirppiksen myyjä sanoi, että on se hullua tämä keräily. Mutta tutkimuksen mukaan keräily tekee onnelliseksi(näin mulle sanottiin). Taidan siis olla tosi onnellinen!
Halvalla lähti myös tuo alakuvan ihana tarjotin 2€. Todella kaunis sanon minä! :)
No mutta tästä päivästä sen verran, että olen viettänyt reilut 2 tuntia etsimässä uusia/vanhoja toimistokalusteita työpaikan uuteen kohteeseen. Siellä sitä pomon kanssa ihmeteltiin värejä ja malleja.. Sanonpa vaan niille, jotka eivät sitä vielä tienneet, että vaikka ne Inno:ssa tekee sen kaiken tunnissa, niin ei se kyllä real lifessa ihan niin etene..! No,minua on syyttäminen jos värit ei natsaa keskenään...

Sisustus mielessä piti tehdä sitten viikon ensimmäinen (!! en usko tätä itekään!!) kirppiskierros. Onko yllätys, että taas jotain piti ostaa.. alla oleva lampunvarjostin kirvoitti mieleeni erään ravintolan Riviera Maison varjostimet ja ostinpa tämän tuunattavaksi. 3,50€:lla. Oma Maison siitä joskus tulee..

Olen jo pidemmän aikaa etsiskellyt laventelia tuoksupusseihin, mutta löysin sitä nyt kirppikseltä tässä muodossa.Aika söpö pussukka ja laventelin tuoksu on vielä hyvissä voimissa.Maksoi 0,20€.Ei paha.
Ja entäs sitten muuta. No, sinkkinen kahvisuodatin, jokseenkin kiva leikkuulauta ja takana vanha pesupussi, siinä on oikein leimakin. Puisen viivottimen sain kaupan päälle :) (vakioasiakkaalla on etuja ;) )
Ja tässä alla romanttisemman puoleni löydöt ruudullisten koristetyynyliinojen päällä (oli 1€/kpl, ihan ku uudet!) Laskuvusta tuli tietysti kukkakupu mieleen ja peltipurkki nyt vaan oli söpö, ihan kuin tuo lasinen purkkikin. Ja tuo enkeli pulleine poskineen muistutti niin minua, joten olihan se otettava :) Ja mahdollisesti hieman lisää sinkkivuokia..
Tuon pitsikuvioidun lautasen sain myös kaupan päälle. Harmitti vaan kun niitä oli 3,mutta kahdessa oli pahat säröt. Niin ja tuo puinen voirasia menee tuunattavaksi. Pikkuruinen enkelirasia menee..Hmm.. Empäs tiedä vielä minne ;)

Jos joku nyt ihmettelee tätä sinkkivuokien määrää (minä ainakin ihmettelen) niin mainittakoon, että itseasiassa ostin niitä viime syksynä Wanilla Rosen loppuunmyynnistä(terveisiä vaan Riitalle!). Ja juuri sitä ennen olin saanut äidiltä niitä parisenkymmentä. Ostin Wanillasta koko laatikon ja kotona laskin, että niitä oli 125 kpl. Mitä sitten teen näillä? Siinäpä kysymys johon en tiedä itsekään vastausta...Monta ideaa on kyllä, mutta mutta..olkoot koristeena toistaiseksi :)
***
Illalla on luvassa jääkiekkoa. Siis meillähän ei kukaan seuraa urheilua, mutta jos nyt tämän kerran,kun kerran on jääkiekkoa kuitenkin. Hyvä syy pistää pystyyn kisastudio ja rentoutua! Mies on sen ansainnut remonttihommien jälkeen!
Ihanaaaaa viikonloppua kaikille! Kumpparit jalkaan, räntää tulee!!

5 kommenttia:

 1. Hyvää viikonloppua!
  Tiedätkö tuosta lampunavarjostimesta saa vaikka mitä ja sen rivieran näköisen ehdottomasti :) Absolutely :)

  VastaaPoista
 2. Ällistyttävä määrä pikkuvuokia, mutta on ne ihania... Korivarjostimesta tulee kyllä upea, jotain kirjoitusta siihen ehkä..?
  Minulla on juuri tuollaisen lasikuvun malliset kynttilälyhdyt toinen on Laura Ashleyn. Lasikupu siinä on ylösalaisin kuvaasi verrattuna. Mutta kupunakin se on kyllä hieno.

  VastaaPoista
 3. Olivieno;kyllä, kirjoitusta ajattelin varjostimeen.
  Voisikohan tuo olla juuri sellainen kynttilälyhdyn osa, jostain se on irroitettu kyllä, joten voisi vaikka ollakin! :) Ihana se on nyt purkin päällä "kasvihuoneena".

  VastaaPoista
 4. Kivoja löytöjä olet tehnyt.
  Kiitos terveisistä!
  Minullakin on suuressa lasipurkissa niitä hurjan monta, ihan vaan koristeena:)
  Mukavaa alkanutta maaliskuuta!

  VastaaPoista
 5. On kyllä mahtava määrä pikkuvuokia!!
  Mutta ovat kyllä ihastuttaviakin!!:)
  Oikein mukavaa alkanutta maaliskuuta, toivotaan, että harmaus väistyy ja aurinko näyttäytyisi enemmän:)

  VastaaPoista