perjantai 12. helmikuuta 2010

Vihdoinkin viikonloppu!

Onneksi on viikonloppu!!!
Jotenkin tuntui, että viime viikko oli niin kaaaamalan pitkä.. Huh! Mutta mukavia asioita mahtui viikkoon paljon; ystävät soittivat ja halusivat järjestää yhteistapaamisen siitäkin huolimatta, etten juhlinutkaan synttäreitäni :) Mukavaa!
Lisäksi löysin ihania, meille sopivia kankaita, joista tein sydämiä ystäville ja kotiin. Ja sain ne erittäin edulliseen hintaankin kaiken lisäksi.

Perjantai jos mikä on ihana päivä mennä kirppikselle ja tänä perjantaina tein ihania löytöjä! Alla oleva purkki on todella iso, mikä ei kyllä kuvasta ilmene,mutta se oli pakko saada mukaan, vaikka eihän se kovin halpa ollut..9€.. ?! No, se oli ihana, joten samapa tuo minkä hintainen! :D


Ja valkoista valkoista..Olen jo pitkään halunut tuollaista herätyskelloa,mutten ole löytänyt oikean hintaista ja väristä. NO NYT löysin!! Täysin toimivat ja hyvät pärinät aamuisin ;) Tuon ihana lyhdyn nappasin mukaani eilen kirppiksellä piipahdettuani ja Kiitos Polkatodin Hannin, että sain sen kotiini ! Osa lyhdyn maalista rapisi kirppiksen kassalle,mutta mitäpä tuosta- nyt se on vielä kauniimpi!
Pullon ostin 1€ hintaan ja pienen emalimukin myös. Alla vanhoja lehtiä, joissa oli kivoja mainoksia painokäyttöön.

Ja kaunis kiitos työtoverille merkkipäivän muistamisesta ja tuosta ihanasta sydämestä!!

Ja onhan sitä tullut annettua sijaiskoneellekin kyytiä! Tässäpä meidän veskipapruille paikka. Ompelussa oli siis myös yksi isompi työ, mutta en voi paljastaa sitä kuin vasta ensi viikonloppuna...! Tein äidille synttärilahjaksi jotain ja koska en voi olla varma pistäytyykö hän blogissani, en ota riskiä! :D


Meillä on käynnissä remonttiviikonloppu ja työt etenee..Mies on juuri hakemassa lisää tarvikkeita-ne kun loppuvat yleensä kesken juuri parhaimmassa työvireessä. Kodinhoitohuoneen kimpussa mennään..

Huomenna on myös haettava huutisostos kotiin, josko siitä raportoisi sitten seuraavalla kerralla.... ;)

Remontin päälle on luvassa myös herkuttelua seuraavista vaihtoehdoista;suklaa, jäätelö 1 tai 2, punaviini, siideri, sipsit.. Hmm.... Täytyy miettiä mitä valitsisi..

Herkullista viikonloppua kaikille!!

2 kommenttia:

  1. Ihania ja upeita kirppislöytöjä! teidän Pulla on kovasti Ottomme näköinen :)
    Minä ottaisin herkuista pelkän suklaan...

    VastaaPoista
  2. Vastavierailulla! Olipas ihana yllätys blogissani odottamassa :)

    Kiva kun löysit minut. Tälläydyin itsekin tänne lukijaksi ja varmasti tulen seuraamaan mukavasti kirjoitettuja juttujasi. Nyt kuitenkin hyvät yöt...koitan vaihteeksi nukkua ;)

    VastaaPoista