torstai 4. helmikuuta 2010

Ompelun pakkoloma

VOI EI!! Juuri kuumimmassa ompeluhimossa tapahtui se mitä olen jo jonkin aikaa pelännyt; KONE HAJOSI!! En tiedä mikä sille oli yön aikana tullut, se rämisi ja kolisi, eikä suostunut siksakkaamaan lainkaan vaan katkaisi siinä hötäkässä 2 neulaa. VOI NENÄ!!! Kesken jäi pikkuompeluitten teko, just kun innostuin.. Ja yksi isompikin on kesken,mutta siitä myöhemmin..
Nuo yllä olevat kierot sydämet ompelin silmät ristissä eilen illalla KUN kaikki oli vielä koneen kanssa kohtuullisen hyvin. Harjoittelin sydämien tekoa, vaikka en niistä juurikaan perustanut.. Tänään olisi tullut jo parempia van mitenkäs ompelet..Ja viikonloppukin edessä!! Argh, vieroitusoireita...!!
Nyt kaikki ompelijat huomio! Lähden hankkimaan uutta konetta ja otan vastaan kokemuksianne, joten: KERTOKAA MIKÄ KONE TEILLÄ ON JA KUINKA PELITTÄÄ! :)

Ja sitten kissauutisiin; meidän Pulla kissan juuri saavutettu miehuus päättyy huomenna. Pulla parka! Nisu-sisko on joutunut kokemaan kovia velipojan hormonihuumassa, joten helpotusta Nisun elämään on pian tulossa.. Katsotaan huomenna miten poeka toipuu kokemuksesta..
Tässä Pullamme :)
Mutta huomenna on viikonloppu ja se on kivaa se (paitsi Pullasta..)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti